AK Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği Posacı, ilk ziyaretini Söke Kaymakamlığı’na gerçekleştirdi. İlçede geçen hafta göreve başlayan Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Posacı ve beraberindeki heyeti karşıladı.

BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ


“Söke ilçemize geçtiğimiz hafta atanan kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Görevinde başarılar temenni ediyoruz” diyen Posacı, şunları kaydetti: “Söke ilçemizde pamuk sezonu açılmış durumdadır. Pamuk ve mısır fiyatları gayet iyi durumda açıklandı. Bitkisel üretim anlamında herhangi bir olumsuzluk görünmüyor. Bu yıl için su sıkıntısı her yerde olduğu gibi bizler de bu su sıkıntısını yaşadık. Buna rağmen bu yılki sezonu atlatmış bulunmaktayız. Fiyatlar da bu şekilde devam ederse üreticilerimizin de memnun olacaklarını düşünüyorum. Tarım, hayvancılık ve sütteki sıkıntı devam ediyor, yemdeki sorunu hallettik fakat yeterli ölçüde değil. İnşallah meclisimiz açıldığı zaman bu konu üzerinde çalışacağız. Eylül ayının sonunda ise süt desteklerinin geleceğini öğrenmiş durumdayız. Ekim ayında da buzağı destekleri gelecek. Açıklamalar bu yönde meclis açıldığında bu işlerin takibini yapacağız. Sonuç itibari ile pamuk ve mısırda herhangi bir sıkıntı yoktur.”

"VATANDAŞLARI MEMNUN ETMEYE GELDİK"


Kaymakam Güney ise, “ Aydın Milletvekili sayın Rıza Posacı’ya bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Devlet geleneğimizdendir. Bir il veya ilçede yeni göreve başlanıldığında hayırlı olsun ziyaretleri insanlara moral ve motivasyon sağlar. Bizler henüz ilçemizde görevimize başlayalı bir hafta oldu. Diğer milletvekillerimiz sayın Metin Yavuz ve şimdi de Rıza Posacı vekillerimiz ve ilçe teşkilatımız da bizleri onurlandırdılar. Ordu ili Ünye ilçesinden efeler diyarı Aydın ilimizin Söke ilçemize atanmış bulunmaktayım. Söke ilçesinde ve Ege Bölgemizde ilk kez görev yapacağım. Vatandaşlarımızın, yerel yönetimlerimizin ve siyasetin yakın desteklerini almak bizlerin en büyük arzusudur. Bizler atanmışlar ve seçilmişler olarak temel gayemiz kamu menfaati ve halka hizmet olarak inşallah sizlerle yakın iş birliği içerisinde özellikle iktidar partisi ile yakın iş birliği içinde çalışarak sorunların çözümlerini ve hizmetlerin en kısa ve kolay yoldan temin edilip vatandaşlarımıza ulaştırılacağına olan inancım tamdır. Bundan önceki görev yaptığım yerlerde olduğu gibi burada da hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Her zaman şunu söyledim, memnun olmaya değil, vatandaşlarımızı memnun etmeye geldik. Umarım buradan ayrılırken hoş bir sada bırakırız, vatandaşlarımızın ve Sökeli hemşehrilerimizin bizlerden razı oldukları bir kamu görevlisi oluruz. Tekrardan, sayın milletvekilimiz olmak üzere diğer misafirlerimize, ilçe teşkilatımıza bu nazik ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.