2019-2020 sezonunda BAL'a çıkmak için Play-Off maçları oynama şansını 3 puanla kaybeden İncirliova Belediyespor, sezonu 34 puanla üçüncü sırada tamamlamıştı. Yeni sezonda BAL’ı hedefleyen İncirliova Belediyespor, hedefine ulaşmak için hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Antrenör Adalet Duman'ın gözetiminde Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı yan sahasında yapılan antrenmana toplam 21 futbolcu katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ


Tecrübeli antrenör Adalet Duman, kendilerine verdiği destek için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı ve yönetimine teşekkür etti. Yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini belirten Duman, "2019-2020 sezonunda özellikle sezonun ikinci yarısında, çok güzel bir hava yakaladık. Yakaladığımız hava ile BAL’a çıkmak için Play-Off maçları oynama şansımızı 3 puanla kaçırdık. Biz o güzel kadronun yüzde 60'ını koruduk. Elimizde şu anda içinde İncirliova’mızın gençlerinin de bulunduğu toplam 21 kişilik bir kadro var. As kadromuz, üçü kaleci olmak üzere toplam 24 kişiden oluşacak. İyi bir santrfor ve stoper transfer edebilirsek, yarım kalan BAL’a çıkma hayalimizi gerçekleştireceğiz" dedi. Takım olarak BAL’a çıkacak gücü kendilerinde hissettiklerini ifade eden Duman, oyuncularının da iyi niyetli ve istekli şekilde çalıştıklarını söyledi.

HAZIRLIK MAÇLARI


Aydın Büyükşehir Belediyespor, İsabeyli Şırlan Spor ve Söke Spor ile hazırlık maçı yapmayı planladıklarını dile getiren Duman, maçlarda oyuncularının performanslarını daha iyi görme imkanı bulacağını söyledi.

BİRİNCİ KAPTAN GÖRGÜN


Öte yandan takımın birinci kaptanlığını Süleyman Görgün, ikinci kaptanlığını İlker Kalay ve üçüncü kaptanlığını Gürkan Efe yapıyor.