CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, partisinin İncirliova İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Parti binasında İlçe Başkanı Hasbi Akman, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar ve parti yöneticileri ile bir araya gelen Milletvekili Yıldız, AK Parti iktidarını hedef aldı. Aydın'ın tarım kenti olduğunu hatırlatan Yıldız, AK Parti'nin iktidara geldiği günden beri tarımın gerilediğini, üreticilerin de yok olduğunu söyledi.

"SATILACAK HİÇBİR ŞEY KALMADI"


Kurtuluş Savaşı'nda dedelerinin namusları için ülkeyi kurtardıklarını, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurup kendilerine teslim ettiklerini belirten Milletvekili Yıldız, "15 yıl bu ülkeyi yöneten Atatürk, yüzde 12-13 büyüme ile gitmiş. Osmanlı'nın son kuruşuna kadar borcunu ödemiş. 15 yılda yapılan fabrikaları, AK Parti sata sata bitirdi. Atatürk'ün Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurduğu fabrikaları, bankaları ve her şeyi 20 yıl boyunca sattılar. Şu an satılacak hiçbir şey kalmadı. En son orman satmaya başladılar" dedi.

"YAKILAN ORMANLARI ARAPLARA SATACAKLAR"


Didimlilerin oluşturduğu ormanın imar değişikliği yapılarak, satıldığını ifade eden Milletvekili Yıldız, şunları kaydetti:
"Zaten ormanları yakmalarının sebebi de oydu. Yakılan ormanları her tarafta imar değişikliği yaparak Araplara satacaklar. Bir gün gelecek bizim çocuklarımız, Arapların ya kapıcısı, ya da şoförü olacak. Böyle giderse. Ama bizim halkımız uyandı, her yerde yapılan son anketlerde CHP birinci parti."
İktidarın köprü ve otoyolları halk için değil, kendi yandaşlarını zenginleştirmek için yaptığını iddia eden Yıldız, otoyol ve köprülerden geçişin çok yüksek fiyatlı olduğuna dikkat çekti.


“ÜLKEYİ DÜZELTMEK DE CHP’YE DÜŞÜYOR”


Bir an önce AK Parti iktidarından kurtulmaları gerektiğini dile getiren Milletvekili Hüseyin Yıldız, Millet İttifakı olarak iktidara gelip, AK Parti iktidarının yaptığı her şeyi düzeltmeleri gerektiğini söyledi. Yıldız, "Biz ilk seçimde iktidara geldiğimizde bu ülkeyi düzeltmek de Cumhuriyet Halk Partisi’ne düşüyor. Bu konuda hiçbir sıkıntı yok. Vatandaşımız 20 yıldır çekiyor, herhalde bir yıl daha çekecek, ondan sonra hepimiz huzura kavuşacağız" ifadelerini kullandı.