AK Parti İlçe Başkanı Subaşı, halı saha projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Haziran sonu Gençlik ve Spor Başkanlığımızda kıymetli Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımlarıyla Aydın için gençlik ve spor yatırımları üzerine protokol imzalanmıştı. Bugün gelinen noktada Didim’de yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi ve halı sahaların ihale aşamaları gerçekleştirilmiş olup projelendirmeleri yapılmış bulunmaktadır. Didim’e 10 adet halı saha yapacağımızı söylemiştik” ifadelerini kullandı.

NERELERE YAPILACAK?

Subaşı, halı sahaların yapılacağı yerleri ise, “Balat Mahallesi 0 Ada 1006 Parsel, Akköy Mahallesi 122 Ada 1 Parsel, Akyeniköy Mahallesi 1232 Ada 2 Parsel, Cumhuriyet Mahallesi 2338 Ada 3 Parsel, Efeler Mahallesi 2105 Ada 1 Parsel, Efeler Mahallesi 2192 Ada 1 Parsel, Altınkum Mahallesi 2396 Ada 6 Parsel, Fevzipaşa Mahallesi 3194 Ada 45 Parsel, Çamlık Mahallesi 1132 Ada 2 Parsel, Yeni Mahalle 2019 Ada 1 Parsel” şeklinde açıkladı.

“MAHALLE BAZLI BASKETBOL SAHALARI DA BELİRLENECEK”

Subaşı, “AK Parti olarak gençlerimizin spor yapabilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Programımızda olan mahalle bazında basketbol sahalarının yerlerini de önümüzdeki günlerde Didimli hemşehrilerimizle sizlerin aracılığı ile paylaşacağız. Bu konuda desteklerini esirgemeyen başta Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Aydın Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi yaparsa AK Parti yapar” diye konuştu. Öte yandan GEKA projesi ile yapılacak olan "Didim Ekospor Turizmi Çadır ve Karavan Parkı"nın ise ihale aşamasında olduğu, önümüzdeki sezona hazır olmasının beklendiği ifade edildi.