Aydın Eczacı Odası, seçimli olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Oda binasında düzenlenen genel kurulda, mevcut Başkan Sefa Karaarslan liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. 8 yıldır başkanlık görevini yürüten Karaarslan, seçimde aldığı oylarla güven tazeledi. Aydın Eczacı Odası'nda beşinci dönem için göreve seçilen Başkan Karaarslan, yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden meslektaşlarına Allah’tan rahmet diledi.

“TEHDİT HALA ORTADAN KALKMADI”


İki yıllık çalışma dönemini salgının gölgesinde ve zor şartlarda geçirdiklerini itiraf eden Karaarslan, salgın tehdidinin beklediklerinden uzun sürdüğünü ve hala ortadan kalkmadığını söyledi. Salgınla mücadelede aşının bulunması ve kullanıma sunulmasının ümit verici olduğunu kaydeden Karaarslan, fakir ülkelerin aşıya ulaşmakta zorlanmasının salgının kontrol altına alınmasının önündeki en büyük engellerden birisi olduğuna işaret etti. Herkesin aşıya ulaşmasına imkan sağlanması gerektiğini ifade eden Karaarslan, yönetim olarak salgın sürecinde yaptıkları çalışmaları da anlattı.

“HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ”


Meslektaşlarından aldıkları güçle adil, şeffaf, ulaşılabilir ve herkese eşit mesafede bir yönetim anlayışı sergilediklerini ifade eden Başkan Karaarslan, aynı ilke ve özveriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

YÖNETİM KURULU


Karaarslan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Yüksel Şekerci, Ahmet Tolga Yılmaz, Salim Öyüş, Ayşen Yardım, Mustafa Erdinç Eşiyok ve Tolga Özcan'dan oluştu.