Nazilli’ye bağlı Kurtuluş mahallesi 348 sokak üzerinde ilçede ilk ve tek olan İç Hastalıkları ve Gastreontoloji uzmanı Dr. Atilla Bulur’un özel muayenehanesi muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi. Yıllarca İstanbul'da çeşitli hastanelerde ve üniversitelerde doktor ve öğretim görevlisi olarak görev yapan Dr. Bulur'un açılışına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, AK Parti ilçe teşkilatı, oda başkanları, doktorlar ve ailesi katıldı. Açılış kurdelesi Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Hayırlı olması dilekleriyle kesilen kurdelenin ardından işyerini gezen protokol üyeleri Dr. Atilla Bulur’dan işyeri hakkında bilgi aldı.

“SAĞLIK ÜZERİNE OLMASI DAHA DA GÜZEL”

Her gün Nazilli’de yeni bir iş yeri açılmasının çok güzel olduğunu dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “İlçemizde olmayan ve ilk olan İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji üzerine muayene açılması bizleri ziyadesi ile çok mutlu etti. Her gün yeni bir iş yeri açılması çok güzel. Bununda sağlık üzerine olması daha da güzel. En kısa zamanda ben muayeneye geleceğim. Dr. Bulur’a yeni işyerinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“AÇIĞI DOLDURACAĞIZ”

Nazilli ilk ve tek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji uzmanı Dr. Atilla Bulur, “Nazillimizi çok sevdim. Yaklaşık 1 yıldır burada görev yaptım. Çok güzide bir şehir. Bu nedenle burada yaşamaya karar verdim. İnsanlarımıza da sağlık konusunda bir faydamız dokunursa bu beni çok mutlu eder. Bölgemizde gastroenteroloji uzmanı yok. Bu açığı da doldurmuş oluruz. Hem Nazilli için hem de çevre il ve ilçeler için açmış olduğumuz muayenenin ve endoskopi ünitesinin faydalı olacağını düşünüyorum. İnşallah hayırlara vesile olur. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve davetlilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

ATİLLA BULUR KİMDİR?

1976 yılında Malatya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2002 yılında mezun oldu. 2002-2003 yılları arasında Malatya, Pütürge, Uzunkoru Sağlık Ocağı'nda mecburi hizmetini tamamladı. 2003-2004 yılları arasında Pütürge Devlet Hastanesi başhekimliği ve ilçe sağlık grup başkanlığı görevlerinde bulundu. 2006-2011 yılları arasında Marmara Ünv. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD'da ''İç Hastalıkları'' uzmanlık eğitimimi tamamladı. 2011-2013 yılları arasında Sağlık Bilimleri Ünv. Dr. Lütfi Kırdar, Kartal Eğt. Araşt. Hastanesi'nde Nefroloji Yan Dal eğitimi görürken, tekrar YDUS sınavına girerek 2013-2016 yılları arasında SBÜ, Ümranye Eğt. Araşt. Hast. Gastroenteroloji Kliniği'nde Gastroenteroloji yan dal ihtisasını tamamladı. 2016-2019 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Üsküdar Devlet Hastanesi'nde gastroenteroloji uzmanı olarak çalıştım. 2019-2020 yılları arasında İstanbul Yeni Yüzyıl Ünv. Tıp Fak. İç Hastalıkları ABD'da Dr. Öğr. üyeliği ve Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde gastroenteroloji uzmanı olarak çalıştı. 2020-2021 yılları arasında Nazilli Devlet Hastanesi'nde gastroenteroloji uzmanı olarak çalıştı.