Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Gülşah Duru ve eşi Tuncay Duru, ortaya koydukları girişimcilik ruhuyla kraft ve hobi sektörünü kente taşıdı. Cadence Craft ve Hobby Paints’ın Aydın ana bayiliğini almayı başaran Duru çifti, Adnan Menderes Bulvarı’nda Yeni Dörtyol Kavşağı girişinde bulunan Cadence Aydın/Bulvar Hobi Market isimli modern işletmeyi kente kazandırdı. Azim ve başarı hikayeleriyle görenlerin takdirini kazanan Duru çiftinin Cadence Aydın/Bulvar Hobi Market adlı işletmesi görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve eşi Güneş Atay, Aydın Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Hakan Ülken, Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt, Cadence Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Turan ile Cadence’nin diğer illerdeki ana bayii ve çok sayıda davetli katıldı.

“AYDINLILARI BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYA DAVET EDİYORUM”

Açılışta konuşan Cadence Yönetim Kurulu Başkanı Turan; “Sayın Efeler Belediye Başkanımızın da katılımıyla açılışımızı gerçekleştireceğiz. Gülşah ve Tuncay Duru çiftimizin de ana bayiliği hayırlı uğurlu olsun” dedi. AYTO Başkanı Ülken ise “Aydın Ticaret Odamıza uzun yıllardır üye olan bir ailenin aslında ikinci işyerini açmış oluyoruz. Ailede sadece bir fert değil, ticareten ikinci ama ailede birinci ferdinin de ticaretinin içerisine girmesi hepimiz için, Aydın için çok kıymetli. İşin içerisinde kadın olması çok daha farklı bir algı oluşturur. Aynı zamanda ticaretine de katkı koyar. Biz Aydın Ticaret Odası olarak üyelerimizin her zaman yanında olduğu gibi bugün de açılışlarında yanlarındayız. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin. Bütün Aydınlıları buradan alışveriş yapmaya davet ediyorum.” dedi.

“SANATSAL ANLAMDA EFELER’İ ÇOK YÜKSEK DEĞER KATACAK”

Belediye Başkanı Atay da “Seçimler öncesinde Efeler’i marka şehir yapacağım demiştim. Aynı anlayışı bugün Gülşah ve Tuncay Duru tarafından açılacak olan bu tesisin, bu işletmenin sanatsal anlamda Efeler ilçesine katacağı çok yüksek değerden dolayı her ikisine de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bazı yerler açabilirsiniz, market açabilirsiniz, galeriniz olur fakat sanatsal bir işyerinin açılması farklı bir anlam taşır. Emeğiniz olacak, emeğinizle bir şeyler yaratacaksınız. O yarattığınız eserle de insanların ruhuna dokunacaksınız, mutlu edeceksiniz. Bu gerçekten çok kutsal bir iş. Bu işyerinin hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

“AYDINIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Açılışa katılım gösteren herkese teşekkür eden Gülşah ve Tuncay Duru çifti, “Bir yıl önce kraft sektörüne adım attık. Aydın’da kraft sektörünün çok gerisinde kaldığını fark ederek şirket olarak bu sektöre yatırım yapmaya karar verdik. 300 metrekare alanda hizmet veren şirketimiz, Aydın’da bir yılda kraft sektöründe hem Aydın’ımızdan hem de kendi adımızdan söz ettirmeyi başardık. Şu anda başarımızın meyvesi olarak da Cadence firmasının Aydın il bayiliğini aldık. Güzel bir ortamda da bugün işletmemizin açılışını gerçekleştirdik. İl dışından da birçok misafirimiz açılışımıza katıldı. İşyerimizin hayırlı olmasını diliyorum ve tüm Aydınlıları işyerimize bekliyoruz.” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve davetliler, işyerini gezerek Duru çiftinden bilgi aldı.