Çine Belediyesi’nin araç filosuna 10 yeni araç eklendi. Ekskavatör, çöp kamyonu, ilaçlama aracı, cenaze aracı ve çöp taksi olmak üzere 10 yeni araç belediye meydanında sergilendi. Etkinliğe Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, THK Çine Şube Başkanı ve aynı zamanda Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, Şevketiye Mahalle Muhtarı Sebahattin Çekin, Sarıoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Tozar da katıldı.

ARAÇLAR 3.4 MİLYONA MALOLDU


Araçların toplam maliyetinin 3 milyon 400 TL olduğunu açıklayan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “ Aydın ilçelerinde köyden mahalleye dönüşen en çok yerleşim alanı bulunan yer bizim ilçemiz. Ekipmanlarımızı çoğaltmamız gerekiyordu. Bu doğrultuda gerekli çalışmamızı yaptık, araç filomuzu genişlettik. Kırsal mahallelerimizde yollarımız dar olduğu için çöp toplamada yaşanan sıkıntıları gidermek adına çöp taksilerimizi aldık. Yollarımızı düzeltebilmek için kepçemizi aldık. Bugüne kadar ekskavatör ihtiyaç duyulduğunda dışardan kiralıyorduk ancak artık ona da sahibiz. İki adet cenaze yıkama ve nakil aracımız vardı, bu hizmetimiz için bir araç daha aldık. Bu araçlar Çine Belediyesi’nin değil Çine halkının malı. Çine halkının vermiş olduğu vergiler ile alınan araçlar ve halkımıza hizmet edecekler. Çine’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.


200 ADET ÇÖP KONTEYNERİ


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ayrıca önümüzdeki günlerde çöp konteynırı dağıtımı yapacaklarını da duyurdu. Konteynır eksikliği hissedilen bölgeler için ihaleye çıktıklarını belirten Başkan Dinçer, 200 adet çöp konteynırı için gerekli çalışmanın devam ettiğini söyledi.