AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileri ile bazı belediye meclis üyeleri, Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. AK Partili Yavuz ve beraberindekileri Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Şahin ve esnaflar ağırladı.

“ÇÖZÜME YAKLAŞTIK”


Ziyarette konuşan AK Partili Yavuz, sanayi sitesinin 30 yıldan fazla bir mülkiyet sorunu yaşadığını ve Ankara’da yapılan temaslar neticesinde sorunun çözümüne yaklaştıklarını ifade etti. Sorunun kendilerine iletildiği günden bu yana takipçisi olduklarını kaydeden Yavuz, sanayi sitesi esnafı ve yöneticilerinin de konuyu yakından takip etmelerinin önemli olduğunu ifade etti. Esnafların ödeme planıyla ilgili sürenin daha da genişletilmesi noktasında talepleri dinleyen Yavuz, “Ödeme süreciyle ilgili bilgileri yönetici arkadaşlarımız aldı. Kanunen durumu ortada; kanun kapsamında yapılacak bir şey varsa tabii ki de destek isteriz ama bu konuda kanunlara göre hareket nasıl ediliyorsa o şekilde hareket eder ve talepleriniz iletiriz.” diye konuştu.
Kooperatifi Başkanı Mehmet Şahin ise AK Partili Yavuz’a ve İlçe Başkanı Subaşı’ya destekleri ve ziyaretleri için teşekkür ederek, kısa sürede sanayinin sorununun çözüleceğine inandığını ifade etti.