Germencik’te Mete Kırbıyık, Mehmet Karabacak ve Ömer Bahtiyar tarafından Masterler Kulübü kuruldu. Kulübün kurucu başkanlığını, Bahtiyar üstlendi.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Bahtiyar, belli yaşın üstündeki vatandaşların spor yapmaları için Masterler Kulübü’nü kurduklarını belirterek, "Futbol oynayarak, spor yapmak isteyen 1986 ve altı doğumlu vatandaşlarımızı kulübümüze bekliyoruz. Kulübümüz çatısı altında vatandaşlarımız spor yaparak, sağlıklı kalmanın ve eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra sosyalleşme imkanı da bulacak. Bizim kapımız herkese açık. Vatandaşlarımızda aradığımız şartlardan en önemlisi ilçemizde yaşamalarıdır” dedi.
30 kişilik bir takım kurduklarını dile getiren Bahtiyar, henüz bir lige katılmadıklarını ama farklı takımlarla maç yapmaya başladıklarını söyledi.

TURNUVADA İKİNCİ OLDU

Öte yandan Germencik Masterler, son olarak Germencik Belediyesi tarafından 7 Eylül Germencik'in Kurtuluş Günü dolayısı ile düzenlenen futbol turnuvasında boy göstermişti. Finalde karşılaştığı Ortaklar Masterler’e 1-0 mağlup olan Germencik Masterler, turnuvayı ikinci olarak tamamlamıştı.