İzmir Altay Spor Kulübü tesislerindeki imza törenine, Altay Sportif Direktörü Mahmut Gözüaçık, Altınkum Spor Kulüp Başkanı Özgür Makasçıoğlu, Başkan Yardımcısı Delil Salgut, Futbol Şube Sorumlusu Memduh Sungur, Yıldıray Santırcı ve Altınkum Spor Teknik Direktörü Yaşar Var katıldı.

HEDEF BÜYÜK


Pilot takım uygulamasında ince eleyip sık dokuduklarını belirten Gözüaçık, Altınkum Spor ile iyi bir işbirliği ile el ele vererek 5 sene içinde Altınkumspor'u profesyonel liglere çıkaracaklarını, Makasçıoğlu yönetimine inandıklarını belirtti. Didim Altay Futbol Okulu ile yetenekli gençleri Altay altyapısına kazandıracaklarını, gelecek vadeden izleme ekibinde bulunan yetenekleri Altınkum Spor'a gerek başarı kazandırmak gerekse oyuncu gelişimi için göndereceklerini belirtti.

“DEV BİR ADIM ATTIK”


Makasçıoğlu ise Didim futbolu için bir devrim gerçekleştirdiklerine inandığını belirterek, Didim'de futbolun gelişmesi ve profesyonelleşmesi adına dev bir adım attıklarını aktardı. Yaklaşık 1 ay önce yeni yönetim ile seçim kazandıklarını belirten Makasçıoğlu, yeni yönetim olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.