TBMM’nin tatile girmesinin ardından, seçim bölgesi Aydın’a gelen İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, ilçelerde vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Sahada karşılaştığı tabloyu anlatan Milletvekili Sezgin, vatandaşların artık şikayetlerini şeffaf bir şekilde dile getirdiklerini söyledi.

“TAHAMMÜL SINIRLARI AŞILDI”

2018 seçim sürecinde vatandaşların konuşmaya çekindiklerini belirten Milletvekili Sezgin, “Vatandaşlarımız 2019 yerel seçimler sürecinde biraz daha rahatlamıştı. Ama bugün çok daha şeffaf bir şekilde şikayetlerini dile getiriyor. Bu, kısmen yerel seçimlerden sonra muhalefetin yarattığı güç ile birlikte gelişen bir olay. Ama aynı zamanda vatandaşın artık tahammül sınırlarının aşılmış olmasına bağlı” dedi.

“VATANDAŞIMIZ ŞİKAYET EDİYOR”

Sezgin, bir araya geldikleri vatandaşlardan en çok duydukları ifadenin şikayet olduğunu anlatarak, şunları kaydetti: “Esnafımız, çiftçimiz, memurumuz, sokaktaki vatandaşımız şikayet ediyor. Vatandaşlarımız geçim sıkıntısından, işsizlikten, dengesiz fiyat artışından, siyasetteki nezaketsizlikten, hukuk eksikliğinden, demokrasi eksikliğinden şikayet ediyor. Bizden de şikayetlerine çözüm istiyor. Muhalefet olarak biz de kendilerine mecliste yaptığımız çalışmalardan bahsediyoruz.”

YEREL YÖNETİMLERLE İLGİLİ TALEP

Sezgin, iktidarın muhalefeti dinlemediğini ama zaman içerisinde önerilerini uygulamaya koyduğunu söyledi. Vatandaşlardan yerel yönetimlerle ilgili günlük hayatı ilgilendiren talepler de aldıklarını dile getiren Sezgin, bu talepleri derleyip yerel makamlara ve ilgili kuruluşlara intikal ettirdiklerini sözlerine ekledi.