Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği, Amatör Lig’de Nazilli’yi temsil eden Arslanlıspor’a isim sponsoru oldu. Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği Yönetim Kurulunca alınan karar ile Nazilli’yi 1. Amatör Küme’de temsil eden Arslanlıspor’la protokol imzalandı. Bu çerçevede kulüp ismi Esnafgücü Arslanlıspor oldu.
Nazilli’de kurulduğu süre içinde gerek taraftar kitlesi, gerekse elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Arslanlıspor’a Yönetim Kurulu Başkanlığının yaptığı derneğin isim sponsorluğu dahilinde Dernek Başkanı Meltem Tuğral ile Arslanlıspor Kulüp Başkanı Hakan Tekeoğlu arasında yapılan protokolle kulüp isminin yeni sezonda Esnafgücü Arslanlıspor olarak kullanılması ve yayımlanması konusunda imzalar atıldı.

“HER İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLI OLSUN”


Yapılan protokolle amatör kulüplerin de yanında olmaya çalışacaklarını belirten Tuğral, “Dernek olarak şehrimizin takımlarından Arslanlıspor’a destek olmak adına anlaşma imzaladık. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Esnafgücü Arslanlıspor’umuza da 1. Amatör Lig’de başarılar diliyorum” dedi.

“AMATÖR KULÜPLER DESTEK BULMAKTA ZORLANIYOR”


Desteklerinden dolayı Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği’ne teşekkür eden Arslanlıspor Kulüp Başkanı Hakan Tekeoğlu, “Amatör kulüpler destek bulmakta zorlanıyor. Hele bu pandemi şartlarında daha da zorlanıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayıp destek olan başta Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği Başkanı Meltem Tuğral olmak üzere, yönetim kuruluna ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.