TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor’da Pazarspor karşılaşmasında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Ligin ilk haftasında Kırklarelispor’u deplasmanda 3-1 yenerek lige galibiyetle başlayan Naz Naz, 2. Haftada Pazarspor’u da yenerek 10 sezon sonra 2’de 2 başlangıç yaptı. Pazarspor karşılaşmasında 2 penaltı kaçıran Siyah Beyazlılar, 55 dakika 10 kişi oynayan rakibine karşı sayısız gol pozisyonundan faydalanamazken 82’de bulduğu golle taraftarına nefes aldırdı. Nazilli Belediyespor’un başında çıktığı iki maçtan takımı sahadan galibiyetle ayrılan Teknik Direktör Kadir Kar, Pazarspor maçını değerlendirdi.

FARKLI SKORLA KAZANABİLİRDİK


Pazarspor’un geçen sezonun en iyi takımlarından olduğunu belirten Kar, “Pazarspor, bu ligde geçen sezon iyi işler yaptı. İlk hafta onlar mağlup oldular, biz ise kazandık. Oyuncularım maça oldukça istekli başladı. Erken dakikalarda skor elde etmek için ilk 30 dakikada baskılı oynadık. Bu sürede net pozisyon bulurken kazandığımız penaltıyı gole çeviremedik. Rakibimiz 35’inci dakikada 10 kişi kalınca oyun hakimiyetini sağladık. İlk yarıda bir topumuz direkten döndü. İkinci yarı da sayısız gol fırsatı yakaladık. 82. Dakikada duran toptan aradığımız golü bulduk. Son dakikalarda yine penaltı kaçırdık. Bu maçta daha farklı bir skor alabilirdik ancak bu sonuçtan da memnunum” dedi.

TARAFTARA HEYECAN YAŞATTIK


Amedspor karşılaşmasında çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getiren Kar, “Pazarspor karşılaşmasında 1.5 yıl sonra taraftarımızla buluştuk. İlk maçta taraftarımıza heyecanı yaşattık. Bizi izleyen taraftarımızın maçtan zevk aldığını düşünüyorum. Tek farkla da olsa kazanmamız taraftarımızı mutlu etti. Önümüzde Amedspor karşılaşması var. Rakibimiz bu ligin favorilerinden ancak biz de çıkışımızı sürdürmeyi istiyoruz. Her hafta oyunumuzun üzerine koyarak bu ligin yarışmacı ekiplerinden olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.