TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Nazilli İlçe Şehir Stadı'nda bugün oynanan Pazarspor maçı öncesinde düzenlenen törende Nazilli Belediyespor’a kupasını TFF İzmir Temsilcisi Hamdi Kutval verdi. Kupa töreninde Nazilli Kaymakamı, Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Soner Yelkovan ile Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcular yer aldı.

MORAL VERDİ


Karşılaşma öncesi kupasına kavuşan Nazilli Belediyesporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetim bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 3. Lig Şampiyonu Nazilli, geçtiğimiz sezon kavuştuğu şampiyonluk kupasını taraftarının önünde 2. Lig'de alması ise şehre ayrı bir mutluluk verdi.

“2. LİG KUPASINI DA VERMEK İSTERİM”


Nazilli Belediyespor’a daha önce de şampiyonluk kupasını verdiğini hatırlatan Hamdi Kutval, 2. Lig şampiyonluğunda da vermek istediğini söyledi. Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, alınan başarıyı tebrik ederken, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise emeği geçenlere teşekkür ederek bu sezonu da ligin zirvesinde tamamlamak istediklerini söyledi.