Oldukça sert ve sitemkar bir üslupla konuşan Kaymakam Ahmet Soley, birkaç kişinin kendisini ilçede istememesi üzerinde tayinin çıktığını yineledi. Emekli olduktan sonra Karacasu’ya dönmeye hazır olduğunu ifade eden Kaymakam Soley, “Görevimin son günlerinde düzenlediğimiz bu açılış törenine onur verdiğiniz için hepinize hoş geldiniz der, teşekkür ederim. Karacasu’daki görevimin 3. yıldönümünü doldurmak üzereyim. İlk günlerde söylemiştim. Burası benim son görev yerim olacak demiştim. Ama emekli olana kadar da 37 yıllık birikimi gösterip Karacasu’da çok farklı şeyler yapacağım, herkese eşit tarafsız davranacağım, kamu hizmetlerinden herkesin eşit olarak faydalanma hakkını en iyi şekilde uygulayacağım diye söz vermiştim. Ben bunu sağladığıma eminim” dedi.

“VAKIF YA DA BİR ŞİRKETTE GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞMAYA HAZIRIM”

Sitemkar bir şekilde sözlerini sürdüren Soley, “Karacasu’daki görev sürem boyunca birkaç kişi dışında herkesi memnun ettim. Bu birkaç kişi istemediği için emekli olmama 12 ay kala yeni bir yere atandım. Ben Karacasu’yu, Karacasulu seviyorum ve şu sözü veriyorum. Emekli olduktan sonra Karacasu’ya dönüp hiçbir siyasi yanım olmadan sadece Karacasu için Karacasu’yu bir adım ileriye götürmek için kurulacak bir vakıf veya bir şirket bünyesinde gönüllü olarak çalışıp Karacasu’ya ömrümün sonuna kadar siz istedikçe hizmet etmeye devam edeceğim. Bu sözü hepinize veriyorum” dedi.

“ARTIK BEN DE KARACASULU OLDUM”

Toplu açılış töreninin sonunda Kaymakam Ahmet Soley’e Karacasu Belediye Meclisinde bulunan tüm siyasi partilerin onayı ile oy birliği ile alınan karar sonrası hazırlanan fahri hemşehrilik beratı Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen tarafından takdim edildi. 37 yılda 6 ilçede görev yaptığını ve bu beratın aldığı 4. hemşehrilik beratı olduğunu ifade eden Soley, “Artık ben de Karacasulu oldum. Karacasu’nun hemşehrisi olmaktan dolayı her zaman gurur duyacağım ve her zaman Karacasuluyum diyeceğim, teşekkürler bu onuru bana layık görenlere. Teşekkürler Karacasu” dedi.