AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı Didim’de Ziraat Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ziyaretlerde bulundu. Posacı’ya AK Parti ilçe Başkanı Maşallah Subaşı, ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri eşlik etti.
İlk olarak Didim Ziraat Odasını ziyaret eden Posacı’yı Oda Başkanı Hilmi Yıldırım ile oda yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette Oda Başkanı Yıldırım, çiftçi temsilcisi olan, Ziraat Odası Başkanlığı da yapan Posacı’nın çiftçinin ve üreticinin sorunlarını yakından takip ettiğini ifade etti. Yıldırım, Odaya ait çiftçi eğitim merkezinin yer sorunuyla ilgili destek isterken zeytin alım döneminde zeytin alım fiyatları konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

ESNAF ODASINA ZİYARET


Posacı daha sonra Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Posacı ve beraberindeki heyeti Oda Başkanı Şerif Erul ile başkan yardımcısı Nihat Özçevik ağırladı. Ziyarette Oda Başkanı Erul, Didim’de bu yıl normalleşme adımlarıyla beraber esnafın iyi bir dönem geçirdiğini kaydederek, oda anlamında üye sayılarını paylaştı. Ziyarette esnafa yönelik desteklemeler ele alınırken, süregelen sorunlarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
AK Partili Posacı, yaz döneminde Didim’e iki kez geldiğini ve Meclisin açılmasına kadar geçen sürede bu ziyaretlerin süreceğini ifade ederek, iletilen sorunları rapor halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunacaklarını dile getirdi.