Aydın'ın 2014 yılında Büyükşehir olması ile birlikte beldeden mahalleye dönüşen ve İncirliova'nın en büyük mahallesi unvanını elde eden Acarlar'da, Ziraat Odası tarafından Hizmet Birimi açılacak.
Acarlar eski Belde Belediye hizmet binasında 13 Eylül'de açılacak olan İncirliova Ziraat Odası Acarlar Hizmet Birimi'nde ilk etapta haftanın iki günü, bir personel hizmet verecek. Üreticilerden ve pazarcılardan birime gösterilen ilginin yoğun olması durumunda çalışma düzeni yeniden ele alınacak.

"HİZMETİ AYAKLARINA GÖTÜRÜYORUZ"


Konuyla ilgili açıklama yapan İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, "Odamıza kayıtlı 3 bin 500’ü aktif olmak üzere toplam 9 bin 800 üyemiz var. Üyelerimizden yaklaşık 1000’i Acarlar Mahallemizden. En fazla üyemizin olduğu Acarlar, Türkiye'nin de en fazla pazarcı belgesine sahip mahallesidir. Genellikle pazarcılarımız yaşlı ve kadın. Onların çeşitli nedenlerden dolayı odamıza gelip giderken yorulmalarını istemiyoruz. Artık hizmeti ayaklarına götürüyoruz. Zaten uzun zamandır Acarlar’da Hizmet Birimi açma projemiz vardı. Gerekli şartların oluşmasının ardından, yönetim kurulu kararı ile projemizi gerçekleştiriyoruz" dedi.