Eski Başbakanlardan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Aydın ziyareti kapsamında Nazilli'de programlara katıldı. İlk olarak Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın Hangar Restoranda onuruna verdiği yemeğe katıldı. Başkan Özcan'ın ev sahipliğinde yapılan yemeğe Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel, ilçe başkanı Mehmet Sait Seyitoğlu, Gelecek Partisi kurucu eski il başkanı Ali İhsan Dikmen, İYİ Parti Nazilli ilçe Başkanı Cihat Öztürk, CHP Nazilli ilçe Başkanı Serdar Alptekin ve beraberindekiler katıldı.
Yemeğin ardından Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan Gelecek Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı parti binasının açılış kurdelasını kesti. Buradan Uzun Çarşı esnafını selamlayarak Nazilli Belediyesine geçen Başkan Ahmet Davutoğlu Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından belediye giriş kapısında çiçeklerle karşılandı. Belediyede bir süre Başkan Özcan ve ekibiyle sohbet eden Davutoğlu ilk fırsatta sadece Nazilli için geleceğini söyleyerek ilçeden ayrıldı.

“NAZİLLİ ÖNEMLİ BİR ŞEHİR”


Aydın’ın kendileri için önemli bir yer olduğunu belirten Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; “Aydın çok büyük imkânlara sahip potansiyeli yüksek bir ilimizdir. Tarihin ilk çağından bu yana Menderes havzası tarım havzasıdır. Nazilli’de Türkiye’de yetişen her şey yetişir. Bu anlamda çok önemli bir şehir. Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren sanayi olarak çok büyük bir potansiyele sahiptir. Nazillimizi göz bebeğimiz gibi değerlendirmemiz lazım. Aydın bölgesi turizm olarak da çok büyük potansiyeldir. Aydın’da vatandaşlarımızdan yoğun şikayet aldık. Özellikle işsizlik çok yüksek. Çiftçi, esnaf feryat ediyor. Bu kadar verimli topraklarda insanlar feryat ediyorsa ekonomi gerçekten berbat haldedir” dedi.