Aydın 1. Amatör Küme ekiplerinden Altınkumspor, Antrenör Yaşar Var ile anlaştı. Didim Şehir Stadı’nda gerçekleşen tanıtım toplantısına Kulüp Başkanı Özgür Makascıoğlu, kulüp yöneticileri, Antrenör Yaşar Var ve basın mensupları katıldı.
Tanıtım öncesinde konuşan Kulüp Başkanı Özgür Makascıoğlu, 2016-2017 sezonunda Antrenör Var ile ligin ikinci yarısına çalıştıklarını kaydederek, “Yaşar hocamızla yarım kalan bir hikayemiz var. O sezon az bir farkla üst lige çıkma şansımızı kaybetmiştik. İnşallah bu sezon o hikayeyi tamamlayacağız. Güzel bir noktada buluştuk. Hayırlı olsun.” dedi.

EKİP BELİRLENECEK


Antrenör Yaşar Var ise kulüp ile daha önce bir kez çalıştıklarını ve güzel bir sezon geçirdiklerini kaydederek, “Bu sezonda yönetimle birlikte güzel işler yapacağız. Altınkumspor’da mevcut kadroya bakıp değerlendireceğiz. Ayrıca ortak olduğumuz Altay kulübünden de sporcular gelecek. Futbolcularımızı ona göre değerlendirip A takımımızı oluşturacağız.” dedi. Yardımcı antrenörlerin de olacağını belirten Var, bu konuda çalıştıklarını ve planlama dahilinde ekibin belirleneceğini ifade etti.