Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yıldızspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yönetim kurulu da transfer çalışmalarını yürütüyor. Mavi-beyazlı yönetim kurulu, A Takım Teknik Sorumlusu Samet Albayrak’ın raporu doğrultusunda defansı güçlendirmek için transferde harekete geçti. Transferde önceliğini genç ve gelecek vaat eden oyunculardan yana kullanan mavi-beyazlı yönetim, sol bek ve stoper mevkilerinde oynayan Ramazan Yardımcı’yı transfer etti. Son olarak BAL ekiplerinden, Antalya temsilcisi Manavgat Belediyespor’da forma giyen 22 yaşındaki defans oyuncusu Ramazan Yardımcı, yeni sezonda mavi-beyazlı takımın başarısı için ter dökecek.

“CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN”

Yıldızspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Genç ve gelecek vaat eden oyuncuları kadromuza katmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Ramazan Yardımcı takımımızın yapısına ve kültürüne uygun, takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Ramazan Yardımcı’yı mavi-beyazlı renklere bağladık. Camiamıza hayırlı olsun” ifadeleri yer aldı.
Öte yandan, genç oyuncu Yardımcı, daha önce İzmirspor, Güraltay, Gaziemir Gençlikspor ve son olarak Manavgat Belediyespor’da top oynadı.