Nettepet evcil hayvan alıcılarını ve satıcılarını buluşturan bir online sitedir. Hayvan satışı yapmayan firma, yalnızca alıcı ve satıcı arasındaki köprüyü oluşturmaktadır. Sitede pek çok farklı ilan bulunmaktadır. Bu ilanlar ücretli veya ücretsiz evcil hayvan sahiplenmek isteyen kişiler için ortak bir nokta oluşturmaktadır. Nettepet.com uluslararası internet yayın kurallarına tamamen uygun şekilde ilan yayını sağlamakta olan bir firmadır. Üyelik tamamen ücretsiz olarak gerçekleşmektedir ve sayfa üzerinde ilan açmak da yine ücretsiz olarak gerçekleşebilmektedir. Farklı cinslerde kedi ve köpeklerden sahiplenebilirsiniz. Yasalar gereği iki aydan daha küçük olan ve aşıları yapılmamış yavru kedi ve köpeklerin satışı gerçekleştirilememektedir. Nettepet buna tamamen uyum sağlamakta olan bir online sitedir.

Nettepet İlan Verme Kuralları Nelerdir?

Nettepet.com adresine üye olan her bireysel veya kurumsal kişi ilan verme kurallarını kabul etmiş sayılmaktadır. Kişiler ilan verebilmek için Hayvanları Koruma Kanunu ve Kara Avcılığı Kanunu ile belirlenen şartların tamamını sağlama zorunluluğuna sahiptir. Sitede satışa yönelik herhangi bir faaliyet yapılması söz konusu değildir. Yalnızca ilan yayınlanabilmektedir. Evcil hayvan ilanlarının tamamında fotoğraf veya video bulundurma zorunluluğu yer almaktadır. Yalnızca sahibi olunan evcil hayvan ile ilgili ilan verilebilir. Ön sipariş gibi ilanlar söz konusu değildir. Diğer kullanıcılara ait fotoğrafların kullanılmasına kesinlikle izin verilmemektedir. Bu gibi kurallara uymayan üyelerin üyeliklerini askıya alma ya da üyeliği tamamen sonlandırma kararını nettepet.com yetkilileri verebilmektedir.

Nettepet.com İlanı Bulunan Köpek Cinsleri

Köpekler kişilerin en sadık dostları ve sevgi dolu arkadaşlarıdır. Köpeklerin sahibiyle olan ilişkisi ve iletişiminde inanılmaz bir bağ oluşmaktadır ve bu bağ görenlerin de köpek sahibi olma isteği oluşmasını sağlamaktadır. Bu noktada hangi cins bir köpek ile bağ kurabileceğine karar vermek oldukça zorlayıcı olabilmektedir. Nettepet.com köpek cinsleri olarak; Pomeranian, Toy Poodle, Maltese Terrier, Maltipoo, French Bulldog, Golden Retriever, Yorkshire Terrier, Pug, Cavalier King Charles gibi pek çok farklı model arasından seçim yapılabilmektedir. Fiziksel olarak büyümesi kısa sürede duran ve apartman dairelerinde rahatlıkla yaşayabilecek cinslerden, fiziksel olarak büyük bir büyüme gösteren cinslere kadar pek çok cins bulunmaktadır.