AK Parti Koçarlı eski İlçe Başkanı Ümit Özdemir'in oğulları Ahmet ve Bahattin Özdemir ortaklığındaki Özköy Şarküteri'nin İncirliova Şubesi hizmete açıldı. Cumhuriyet Mahallesi, Aykut Ozan Caddesi üzerinde faaliyete geçirilen Özköy Şarküteri'nin dokuzuncu şubesinin açılış töreni yoğun ilgi gördü. Törene, Özdemir ailesi ve yakınlarının yanı sıra İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KAPLAN’DAN İŞLETMEYE ÖVGÜ

Törende konuşan Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan, Özdemir ailesi için anlamlı ve önemli bir gün olduğunu söyledi. Aileyi yakından tanıdığını dile getiren Kaplan, "Ahmet ve Bahattin Özdemir çocuklarımızın doğduğu günleri bilirim. Çocuklarımız büyüdüler, eğitimlerini aldılar şimdi de halka hizmet adına bir işletme açtılar. Açtıkları işletmeyi gördüm, içerisinde gönül rahatlığı ile tüketebileceğimiz ve dostlarımıza hediye olarak götürebileceğimiz kaliteli ürünler bulunuyor. İşletmenin Özdemir ailemize hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

"NÜFUSUMUZ 54 BİN"

İncirliova Belediye Başkanı Kaya da, ilçesinin sürekli geliştiğini belirterek, "2019 yılında göreve geldiğimizde nüfusumuz 51 bin 500’dü. Şu anda nüfusumuz 54 bin. İlçemiz her geçen gün daha da gelişiyor. Güzel ilçemizin potansiyelini görüp Özköy mağazasını açan Özdemir ailemize çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

"HALKIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK"

Özköy Şarküteri İncirliova Şubesi ortaklarından Ahmet Özdemir ise, kardeşi Bahattin Özdemir ile birlikte İncirliova'ya güzel bir işletme kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Özköy'ün Aydın'ın önde gelen şarküteri firmalarından biri olduğunu dile getiren Özdemir, "İncirliova halkı her şeyin en iyisine layık. Biz de halkımız için Özköy markamızın lezzetli, kaliteli ve taze ürünlerini getirdik" dedi. Dua okunmasının ardından, kurdele kesilerek Özköy Şarküteri İncirliova Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından beraberindekiler ile birlikte işletmeyi gezen başkanlar Kaya ve Kaplan, alışveriş de yaptı.