Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın Voleybol İl Temsilciliği, voleybol hakemleri ve gözlemcileriyle kahvaltılı programda buluştu. Efeler ilçesindeki Anemon Otel’de düzenlenen toplantıya Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Voleybol Aydın İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu ile Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi Mehmet Ersin Altıparmak da katıldı.

“3 TANE B, 8 TANE C KLASMAN HAKEMİMİZ VAR”

Program hakkında açıklamalarda bulunan İl Müdürü Fillikçioğlu, “Ligler öncesi, voleybol hakemleri ve gözlemcileriyle beraber toplantı düzenledik. Sezon öncesi hakem ve gözlemcilerin klasmanları belli oldu. Aydın’da şu anda belki de bu bölgedeki en çok voleybol takımının olduğu liglerde mücadele edeceğiz. Bu yönüyle Aydın epey bir zenginleşti. Sezon öncesi bir değerlendirme toplantısı yaptık. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

"11 HAKEM, 3 GÖZLEMCİMİZ VAR"

Hakem ve gözlemci sayısı hakkında bilgiler veren İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu “3 tane B klasman, 8 tane C klasman hakemimiz var. İki tane A klasman gözlemcimiz, 3 tane de B klasman gözlemcimiz var.” diye konuştu.

“ AYDIN’IN BENDE YERİ AYRI”

Aydın’dan yetişen eski bir voleybol olduğunu kaydeden Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi Altıparmak ise “Uluslararası bir hakemim. Memleketim olduğu için Aydın’ın yeri bende ayrı. İl Müdürlüğü ve İl Temsilciliğimizin organize ettiği bu kahvaltıya icabet ettik. İl Müdürümüze, il temsilcimize ve hakem arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni sezonda da herkese başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.