Karacaören Mahalle Muhtarı Mustafa Kıroğlan ve tertip komitesi tarafından geleneksel halı saha turnuvasının bu yıl ikincisi düzenlendi. Yaklaşık bir ay süren turnuvaya 17 takım katılırken final maçında Bozdoğan Pınarlıspor’u mağlup eden Hamzabali mahallesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda turnuvanın şampiyonu oldu.

KUPALARI VERİLDİ

Karacaören mahallesinde yapılan kupa törenine Bozdoğan Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş ve mahalleliler katıldı. Törende turnuvanın şampiyonu Hamzabali Mahallesi’nin şampiyonluk kupasını Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden verirken ikinci olan Bozdoğan Pınarlıspor’a da kupasını Yenipazar Kaymakamı Osman Kural takdim etti. Törende ayrıca turnuvaya katılan takımlara madalya ile turnuvaya destek olanlara şilt verildi.

GENÇLERİ SPORA TEŞVİK EDİYORUZ

Ödül törenin ardından sanatçılar Dilara ve Ahmet Durmuş davetlilere konser verdi. Mahallenin tanıtımının yanı sıra gençleri spora teşvik amacıyla halı saha turnuvasını organize ettiklerini belirten Karacaören Mahalle Muhtarı Mustafa Kıroğlan, “Yaklaşık bir aydır devam eden geleneksel 2. Karacaoren Halı Saha Turnuvamız noktalandı. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, takım temsilcilerimize, teknik ekibe, oyuncularımıza, seyircilerimize, sponsorlarımıza, tertip komitemize ve spora gönül vermiş tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca turnuvada başarılı olup ödül alan tüm takımlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” dedi.