Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sabah mesaisine Cumhuriyet Mahallesi’nde başladı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından 173/1, 228, 173 ve 280 Sokak’ta yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özcan; su, kanalizasyon, elektrik, internet, doğalgaz ve telefon alt yapısı tamamlanan tüm noktalarda yol yenileme faaliyetlerinin ivedilikle sürdürüleceğini kaydetti.

YOLLAR BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

Çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür eden Başkan Özcan; “Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar devam etmekte. 187 Sokak’ta yürüttüğü çalışmalar sonrasında sokağımızı baştan sona yenilemiştik. Güzel bir çalışma olmuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Şimdi ise 173/1 Sokak’ta, İstasyon Meydanında başlatılan çalışmalarla bağlantılı bir şekilde çalışma yürüttüler. Deforme olan yolun tamirinden ziyade 187 Sokak’ta olduğu gibi baştan sona yenilenmesi ile ilgili böyle bir çalışma başlattık. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yollarımızın yenilenmesi, toprak yollarımızın parkelenmesi sağlanacaktır. Ekonomik hız ve teknik şartlar dikkate alındığında bütün yollarımızı inşallah yeni bir hale getireceğiz” dedi.

BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Celal Cen; “İstasyon Meydanı’ndan Hürriyet Caddesi’ne bağlanmak üzere yürütülen kanalizasyon çalışmalardan dolayı bu yollarımız deforme oldu. Bu nedenle zaruri olarak bu yollarımızın yapılması gerekiyordu. Yolumuzun yapılmasında emeği geçen başkanımıza teşekkür ederim. Mahallemizdeki ihtiyaç duyulan diğer noktalarda yol çalışmalarının yapılması için başkanımıza taleplerimizi ilettik. Gerekli notları aldı. Çalışmalarının devamını diliyorum” ifadelerini kullanıldı.