Aydın’da CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın Sarıçay ve İkizdere Barajları’nı devlet yatırımı olarak ifade etmesine tepki gösterdi. İki barajın da Aydın halkının paralarıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ödendiğini kaydeden CHP’li Mersin, “Yukarıda Allah var yapılanları görüyor tövbe estağfurullah. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ve Aydın halkının bedelini ödediği İkizdere Barajı ve Sarıçay Barajı’nı devletin yatırımı olarak göstermek ancak AKP iktidarına yakışır. 20 yıldır ülkeye getirdiğiniz durum meydanda ülke ekonomik olarak bitmiş vaziyette Bir de çıkmışsınız Aydın halkının ödediği su paralarıyla bedeli karşılanan İkizdere Barajı’nı, Sarıçay Barajı’nı yaparsa biz yaparız ifadesini yüzünüz kızarmadan, sıkılmadan ifade edebiliyorsunuz.” diye konuştu.

“HALK BİZİ İKTİDARA GETİRECEK”


İkizdere Barajı için ödenen 82 milyon Aydın halkının paralarıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ödendiğini, ödenmeye de devam edeceğini kaydeden Başkan Mersin, “Merak etmeyin artık son zamanlarınızı yaşıyorsunuz, halk ilk seçimde size gerekli olan cevabı verecek ve bizi iktidara getirecek. O zaman gerçek yatırımın ne olduğunu sizler göreceksiniz. Barajlar için yapılan yatırımların bedelini devlet karşılayacak vatandaşın verdiği su paraları halka hizmet için belediyenin hizmeti için kullanılacak. 20 yıllık iktidarımızda yaptığınız tek şey ülkeyi her geçen gün daha da kötü duruma düşürmektir ama halkımız artık bu durumun farkında sizi tanıyor, cevabı da sandıkta en güzel şekilde size verecek.” şeklinde konuştu.

“YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ”


“Devlet yatırımının vatandaştan bedeli alınmadan nasıl yapıldığını ve halkımızın layık olduğu hizmeti nasıl verildiğini, ülkemizin yükselen bir değer olduğunu iktidara geldiğimizde en güzel siz hissedeceksiniz.” CHP’li Mersin, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumu vatandaşın esnafın çiftçinin memurun işçinin nasıl sıkıntı çektiğini borç içinde olduğunu icra kapılarında olduğunu görmezden gelip Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın halkının bedelini ödediği barajlarla kendi yatırımınız gibi göstermek ancak AKP iktidarına yakışır sizde en güzel bu duruyor. Ama unutmayın ki, Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.”