Nazilli’de Türk Kızılay’ına destekler devam ediyor. Bu destekler kapsamında son olarak şimdiye kadar ilçeye bir ilk okul ve bir anaokulu kazandıran hayırsever iş insanı Mustafa Takmaklı ve eşi Aslı Takmaklı, gerekli olduğunda kullanılmak üzere Kızılaya ‘seyyar ikram aracı’ hediye etti. Hayırsever Mustafa-Aslı Takmaklı çiftinin adının verildiği mobil ikram aracı, Nazilli Kaymakamlığı’nda düzenlenen etkinlikle Türk Kızılay’ına teslim edildi. Aracın devir etkinliğine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy AK Parti Aydın Milletvekili Kuvvet Erim, Kızılay Nazilli Şube Başkanı Mevlüt Günay, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, iş insanı Mustafa Takmaklı, Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek ve Kızılay gönüllüleri katıldı.

'İNŞALLAH GÜZEL GÜNLERDE KULLANIRIZ'


Bu güzel projeye destek olmaktan mutlu olduğunu ifade eden iş insanı Mustafa Takmaklı, “Türk Kızılay’ının iş insanları teşvikiyle il ve ilçelere mobil ikram aracı kazandırma projesine destek olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu araçlar, Türk Kızılay'ı tarafından herhangi bir afet ya da toplumsal bir olay olduğunda vatandaşların ilk ihtiyaçlarını karşılaması için planlanan araçlardır. Kızılay’ın böyle bir planlamasından haberdar olduk ve projeye destek olmak istedik. Nazilli’mizin de böyle bir mobil ikram aracı olsun istedik. Allah eksikliğini de göstermesin, muhtaç da etmesin. İnşallah güzel günlerde kullanırız, herkese hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Türk milletinin zor zamanları birlik ve beraberlik ruhuyla yenebildiğini ve dayanışma gücü yüksek bir millet olduğunu vurgulayan Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ise, “Allah bu millete bir daha böyle büyük doğal afetler yaşatmasın ve mobil ikram aracımızı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Takmaklı ailesine ilçemize verdikleri değer için teşekkür ediyorum” dedi.

“HİZMETLERİNİ SÜRDÜRECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUZ”


AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Takmaklı ailesinin Nazilli’ye anaokulu kazandırdığını ifade ederek, “Mustafa Bey ve eşinin gönlü geniş ve doludur. Kendilerinin Nazilli’mize hizmetlerini sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. Daha yeni projelerde buluşmak dileğiyle” şeklinde konuştu.
Kızılay Nazilli Şube Başkanı Mevlüt Günay, afet müdahale filosuna mobil ikram aracı kazandıran Takmaklı çiftine Türk Kızılay'ı adına teşekkür ettiğini ifade etti.
Mobil ikram aracı, Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı’nın okuduğu dualarının ardından Türk Kızılayı'na teslim edildi.