6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak olan 2021-2022 Eğitim öğretim yılına sayılı günler kalan veliler okul alış verişlerine başladı. Özellikle bu yıl ilk kez okula gidecek öğrenciler aileleriyle birlikte okul kıyafeti satan işyerlerinden alış veriş yaparken Didim’de okul kıyafeti satan işyerlerinde de hareketlilik başladı.

50 İLA 300 TL ARASINDA FİYATLAR


Didim’de uzun yıllardır okul kıyafetleri satan Mustafa Süvari, son hafta okul alış verişinde hareketliliğin başladığını belirtti. Süvari; "Pandemi sebebiyle geçen yıl neredeyse hiç satış yapamadık. Bu yıl ise süreç belli olduğundan okula ilk kaz başlayacaklar ile okul kıyafeti eksiği olanlar alış verişlerini yapıyor. Biz Didim’deki tüm okulların kıyafetlerini bulundurduğumuz için tüm ailelere hitap ediyoruz. Bu yıl okul kıyafetleri 50 TL ile 120 TL arasında değişen fiyatlarda satılıyor, paket olarak satış fiyatları ise 120 ila 300 TL arasında değişiyor" dedi.
Okul kıyafetleri yanı sıra spor ayakkabı ve çanta gibi öğrencilerin ihtiyaç duyduğu malzemelere velilerin aldığını ifade eden Süvari, ailelerin bütçelerin uygun alış veriş yapmaya gayret ettiğini dile getirdi.