Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Didim İlçe teşkilatıyla birlikte Mavişehir bölgesini ziyaret etti. Yavuz’a İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, kadın ve gençlik kolları başkanı ile ana kademe yöneticileri eşlik etti. AK Partili Yavuz, ilk olarak Mavişehir Mahalle Muhtarı Ramazan Öksel ile bir araya geldi. Muhtar Öksel, ziyarette Mavişehir kıyı kesiminde yer alan ve 20 yıldır hizmet veren dükkan ve işyerlerinin mülk sorununun Milli Emlak Müdürlüğünce çözülmesi noktasında destek istedi. Öksel, ayrıca bölgeye bir adet halı saha yapılması konusunda talepte bulunurken, elektrik trafosu değişikliği konusundaki beklentisini de dile getirdi. Milletvekili Yavuz, konuyla ilgili gerekli kurumlarla görüşüleceğini kaydederek, halı saha konusunda da yer bulunması durumunda çalışma yapılacağını belirtti.

“MAVİŞEHİR ESNAFINA ZİYARET”

Muhtarlık ziyaretinin ardından AK Partili Yavuz ve beraberindeki heyet, Mavişehir pazaryerindeki esnafları gezerek hem sohbet etti, hem de sorunlarını dinledi. AK Partili Yavuz’a İlçe Başkanı Subaşı’nın yanı sıra Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ile Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik eşlik etti. Pazarcı esnafı bu sezon işlerinin iyi olduğunu ifade ederek, pazaryerindeki yaşanılan çatı, aydınlatma ve temizlik gibi sorunları AK Partili Yavuz’a aktardı.

“ESNAFA 2,5 YIL ÖNCEDEN YEREL SEÇİM VAADİ”

AK Partili Yavuz esnaflara yerel seçimlere 2,5 yıl kala büyük bir vaatte bulunarak; “Bu pazaryeri mülk olarak Milli Emlak Müdürlüğünde; belediye ise buranın kirasını veriyor. Sizlerde belediyeye kira veriyorsunuz. Ortalama dükkan kiraları m2 bazında veriliyormuş ve 4 bin TL’den aşağıya değil. Önümüzdeki yerel seçimi kazanırsak ilk iki yıl Mavişehir esnafından belediye kira ücreti almayacak. Ben de bunun sözünü size veriyorum. Sizde bu vaadimizi düşünerek kararlarınızı verin" sözleriyle esnafın desteğini istedi.