AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, İl Başkanı Ömer Özmen ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İncirliova’yı ziyaret etti. İlçede gün boyunca esnaf ve vatandaşlar ile buluşan Milletvekili Posacı, son olarak İncirliova İlçe Teşkilatı’nın İncirliova merhum belediye başkanları için Sulu Park’ta düzenlediği aşure hayrı etkinliğine katıldı. Ülkü Ocakları eski Başkanı Yusuf Sağlam, etkinlikte bir araya geldiği Milletvekili Posacı’ya 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile anlamlı bir hediye verdi. Posacı, Sağlam’ın kendisine hediye ettiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın granit üzerine baskılı birer portre fotoğrafını kabul etti.

“İKİ GÜZİDE BAŞKOMUTANIMIZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlam,"30 Ağustos'un mimari, başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve günümüz Türkiye'sinin bütün şartlarını sindire sindire dünyaya kabul ettiren şu anki başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yan yana getirebilmenin büyük sevinci içerisindeyiz. Bu iki güzide başkomutanımızın portelerini, sayın milletvekilimize armağan ettik" dedi.

"İKİ LİDERİ BAĞDAŞTIRMASI BİZİ ÇOK MEMNUN ETTİ"

Hediye için Sağlam'a teşekkür eden Milletvekili Posacı da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yedi düvele karşı savaşarak cumhuriyeti kurduğunu ve kendilerine emanet ettiğini söyledi. Gelinen noktada da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yedi düvel ile mücadele etmeyi sürdürdüğünü belirten Posacı, "Şu anda AK Parti’nin yaptığı mücadele de dik durma mücadelesidir. Emir alan bir Türkiye değil, oyun kuran bir Türkiye hedeflerine doğru yürümektedir. Bu anlamda sayın başkanımızın iki lideri bağdaştırması bizi çok memnun etti" şeklinde konuştu. Posacı, granit portreleri evinde muhafaza etmeyi planladığını sözlerine ekledi.