AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı tarafından, Muharrem ayı kapsamında İncirliova merhum Belediye Başkanları Ahmet Yaşar Kocabıyık, Cemal Toprak ve Yahya Ümit Orbay için aşure hayrı gerçekleştirildi. İncirliova Sulu Park’ta düzenlenen hayır etkinliğine merhum belediye başkanlarının yakınlarının yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı, Kadın Kolları Başkanı Hatice Budak, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmetali Özakcakoca, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlgi gören etkinlikte, aşure kısa sürede tükendi. Vatandaşlara aşure ikram eden Milletvekili Posacı ve İl Başkanı Özmen, hayır için İncirliova İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.

“AYRIŞTIRAN DEĞİL, BİRLEŞTİREN BİR TEŞKİLATIZ”

İlçe Başkanı Celbek de, her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure hayrı düzenlediklerini belirterek, "Muharrem ayı dolayısı ile bu yıl hayrımızı, İncirliova merhum belediye başkanlarımız için yaptık. Sağ olsun merhum belediye başkanlarımızdan Yaşar Kocabıyık'ın eşi, Cemal Toprak'ın yeğeni aramızdaydı. Yahya Ümit Orbay’ın eşi Fadime Orbay da geçirdiği rahatsızlıktan dolayı aramıza katılamadı. Hayır etkinliğimizde İncirliova olarak güzel bir birlik ve beraberlik görüntüsü verdik. Biz, ayrıştıran değil, birleştiren bir teşkilat olmaya devam edeceğiz. Allah hayrımızı kabul etsin" dedi.

DUA OKUNDU

Merhum belediye başkanları için dua okunmasının ardından, hayır etkinliği sona erdi. Öte yandan AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, kısa süre önce de Acarlar merhum belde belediye başkanları için hayır yapmıştı.