Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ikinci sezonunu geçirecek olan Yıldızspor yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Antrenör Samet Albayrak’ın raporu doğrultunda BAL tecrübesi olan genç oyunculardan kurulu bir kadro kuran mavi beyazlılarda oyuncuların hırslı ve azimli olması, teknik heyet ve yönetimi umutlandırıyor.
Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını değerlendiren Antrenör Albayrak, “Çalışmalarımız hayal ettiğim gibi gidiyor. Genç, dinamik, koşan, mücadele eden, özgüveni yüksek ve hücum futbolu oynamaya çalışan bir takım kurduk. Teknik kalitesi ve enerjisi yüksek bir takımımız var. Bizim takımımızda rastgele işler diye bir şey yok. Her şey belli bir sistem içerisinde ilerliyor. Ana amaçlarımızdan biri hızlı futbol oynamak. Asıl önemli olan noktalardan birisi de oynadığımız oyundan zevk almak ve izleyenlere zevk vermek. Tüm çalışmalarımız bu yönde yapıyoruz. Biz başarıya giderken, oyuncu da yetiştireceğiz. Çok güzel bir ortamımız var. Takımımızda aile ortamı yakaladık. Bu da başarımızda en önemli etken olacağına inanıyoruz” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ”

İlk antrenörlük kariyerine Yıldızspor’da başlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Albayrak, “Daha yeni futbolculuktan ayrıldık. Futbolda edindiğim, bilgi, birikim ve tecrübeyi genç oyuncularımıza aktarmaya çalışıyorum. Onların duygularına dokunmaya ve kalplerine girmeye çalışıyorum. Futbol sadece güçle oynanan bir oyun değil. Ruhla ve kalple de oynanan bir oyun. Biz de oyuncularımızda bunlara dokunmaya çalışıyoruz. Yıldızspor’da antrenörlük yapmak çok büyük bir şans. Çünkü hemen hemen hiç bir kulüp, altyapıda veya herhangi bir takımda antrenörlük deneyimi olmayana direkt teknik direktörlük görevini uygun görmez. Bu sebepten dolayı bana güvenen ve her zaman maddi ve manevi olarak bizlerin yanında olan Kulüp Başkanımız Kaya Özcan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu güvenlerini boşa çıkartmamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu. Son olarak Albayrak, takıma bir iki transfer daha yapacaklarını söyledi.