Karacasu'da Cumhuriyet Meydanındaki törene şehit aileleri ve gaziler ile İlçe Kaymakamı Ahmet Soley, Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, Cumhuriyet Savcısı Barbaros Aksoy, Emniyet Amiri Davut Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, İYİ Parti İlçe Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt ile yönetim kurulu üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Onur Doran, Karacasu MYO Müdür Yardımcısı Mehmet Taşdelen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekli, CHP Kadın Kolları Başkanı Pınar Üvez, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bulum, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Halil Erdaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sefa Töz, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.


TÖREN GECİKMELİ BAŞLADI


Kaymakam Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Mehmet Erikmen’in çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Jandarma Astsubay Üst Çavuş Cenap Yılmaz’ın yapmasının ardından Karacasu Şehitleri Ortaokulu öğrencisi Gonca Durmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramına yönelik şiirini okudu. Törenin ardından protokol üyeleri siren sesleri eşliğinde konvoy düzenledi.

KAYMAKAM SOLEY'İN RAHATSIZLIĞI TÖRENİ GECİKTİRDİ


Öte yandan Karacasu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri davette yazan 09.30’u yaklaşık yarım saat geçtikten sonra başladı. 09.30’da herkes tören alanımda hazır olurken Kaymakam’ın 20-25 dakika gecikeceği için törenin gecikmeli başlayacağı bilgisi verildi. Saat 10.00’a doğru tören alanına gelen Kaymakam Ahmet Soley, rahatsızlandığı için geç kaldığını söyleyip törenin başında ve sonunda katılımcılardan özür diledi.