Aydın’da İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Kuşadası eski İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ı ziyaret etti. MHP’li eski başkan Bayraktar, ziyaret fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak Başkan Özcan’a teşekkür etti. Bayraktar’ın bu paylaşımına MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır yorum yaptı.

BİRÇOK KESİMDEN TEPKİ GELDİ


MHP’li Çakır yaptığı yorumda İYİ Partili Başkan Özcan’ı eleştirirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ise ağır ithamlarda bulundu. MHP’li Çakır, yaptığı paylaşımda Başkan Özcan ve Genel Başkan Akşener için şu ifadeleri kullandı: “Altı yıl MHP ilçe başkanlığı yap, belediyenin avukatlığını yap, ülkücü şehit kardeşi ol, ondan sonra bütün bu öğrendiklerinle FETÖ’nün metresinin peşine takıl, davanı sat yok öyle abi dost güzel insan hain haindir bi dönemlikti o da kalmadı zaten.”
MHP’li Çakır’ın bu paylaşımına, İYİ Parti ve CHP başta olmak üzere birçok kesimden tepki geldi. Aydın gündeminin yanı sıra ülke gündeminde de yer alan MHP’li Çakır’ın paylaşımı ile yeni bir gelişme yaşandı. MHP’li Çakır, tepkilere neden olan sosyal medyadaki paylaşımını sildi.