Geçtiğimiz hafta genel kurulunu yaparak yeni bir yönetim oluşturan ve bu sezon Aydın 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Altınkumspor yönetimi, basınla bir araya geldi. Kulüp yöneticilerinin hazır olduğu toplantıda konuşan Başkan Özgür Makascıoğlu “Kulüp olarak 5. olağanüstü kongremizi yaptık. 7-8 senedir sporun içerisindeyiz. Gelinen noktada Didim çok değişti. Biz spor kulübü olarak pandemi öncesinde 6 branşta şampiyon olduk. 122 lisanslı sporcumuz var. Bu noktada yeni yönetimimizle Didim’de çocuklarımızla ve gençlerimizle sporla iç içe olmayı hedefliyoruz.” dedi.

“ALTAY’IN PİLOT TAKIMI OLDUK”


Makascıoğlu, bu sezon lige katılacaklarını ifade ederek, “Biz kulüp olarak altyapıya ağırlık vereceğiz. Yıl 12 ay sporcularımız antrenmanlarını yapacak. Ayrıca Süper Lig ekibi Altay ile anlaştık ve onların pilot takımı olduk. Yetenekli çocuklarımızı buraya göndereceğiz. Onlar da yaş kategorisi anlamında kendini kanıtlamakta zorlanan sporcularını bize yönlendirerek gelişimlerine katkı sunacağız.” diye konuştu.
Makascıoğlu, bu sezon için gerek A Takım, gerekse altyapı için teknik heyetleri oluşturmadıklarını ifade ederek kısa sürede tüm hazırlıkları tamamlayıp lige başlayacaklarını ifade etti.