İlçe Başkanı Prof. Dr. A. Ali Küpelioğlu ve Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş ile birlikte parti çalışmalarını hızlandıran, Nail Kurt ile belediye meclisinde gündem belirleyen İYİ Parti İlçe Teşkilatında Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Bulum getirildi.

“VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”


İlçede bir işletmede çalışan ve daha önce partiye üye olan 25 yaşındaki Mehmet Bulum’a parti rozetini İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Demirci taktı. Görevlendirme töreninde konuşan Demirci, “Genç kardeşimizi partimize kazandırdık. Gençlere çok önem veriyoruz. İnşallah partimiz sizlerle daha iyi yerlere gelecek” dedi. Kendisine bu göreve layık görenlere teşekkür eden Bulum, “Partimize en iyi şekilde hizmet edip yerel ve genel seçimlerde en iyi katkıyı sunmak, halkımıza her konuda yardımcı olmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

HERKESE SORUMLULUK VERİLDİ


Yeni bir parti olmasına karşın tüm yönetim kurulu üyelerine sorumluluk verilmesiyle etkin bir yönetim ortaya koyan İYİ Parti Karacasu Teşkilatı, adından söz ettiren işler yapmaya devam ediyor. Ahmet Ali Küpelioğlu Başkanlığında yapılan görevlendirme sonucu Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nail Kurt, Seçim İşleri Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Özen, Siyasi İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gökçe, Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Kazım Tuncer ve Özcan Topçu, Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gök, Mahalli İdarelerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Turgut Savaş ve Özcan Altınçöp, Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Güney ve Turgut Savaş, Basın-Yayın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan Ayyılmaz, Strateji-İetişim-Propaganda ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Çolak, Eğitim-Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gök ve Erdal Karabay, Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Özcan Topçu ve Erdal Karabay, Sanayi-Teknoloii-Çevre ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gökçe ve Ercan Ayyılmaz, Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bekir Ayyılmaz, İlçe Sekreteri Gani Şişman, Muhasib Erdal Karabay olarak belirlenmişti