Çene, yüz şeklimizde önemli bir rol oynamanın yanında, ifademizde, mimiklerimizde, yüzümüzün daha çekici ve albenili görünmesinde de etkilidir. Ameliyata gerek kalmadan, çene şeklini değiştirmek mümkündür. Hyaluronik Asit içeren dermal dolgularla yapılan, çene şekillendirme ve çene büyütme olarak da bilinen çene dolgusu, birkaç dakika içinde gerçekleşir. Belirgin, güçlü bir çeneye sahip olmak isteyenler, çenesinde doğuştan veya herhangi bir kaza sonucunda oluşan asimetri ya da şekil bozukluğu bulunanların rahatlıkla tercih edebileceği ideal bir çözümdür. Çene dolgusu, çenenin şeklini, boyutunu, çıkıntısını, simetrisini iyileştirerek hayal ettiğiniz yüz şekline kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Dolgu maddesi olarak kullanılan Hyaluronik asit, vücudun doğal yapısında da bulunur, vücut ile uyumludur. Bu madde, çenede düzeltilmek istenilen alanlara enjekte edilerek uygulanmaktadır. Pluryal Cam Dolgu ile Cam Gibi Keskin Çeneler Yüzde altın oranın yakalanmasında çene hattımız oldukça etkindir. Yüzün ‘V’ formunda görünüşe sahip olmasında belirgin hatlı bir çene en önemli faktörlerden biridir. Cam dolgu, saf Hyaluronik Asidi cam enjektörde sunan yeni nesil bir dermal dolgudur. Dokuda homojen olarak dağılır ve pürüzsüz bir enjeksiyon sağlar. Hastanın hem konforunu hem de memnuniyetini gözetir.   Çene dolgusunda, Cam Dolgu™ serisinden özel bir dolgu türü olan Contour Lidocaine kullanılır. Contour Lidocaine, mevcut dolgular içerisinde en yüksek G’Prime oranına (650.000 mPa) sahip olan dolgudur. Bu dolgu sahip olduğu daha yüksek doku kaldırma kapasitesi, daha güçlü dolgu etkisi ve daha uzun süre kalıcılığı ile çene hattını yeniden şekillendirerek, cam kadar keskin hatlara sahip olmayı sağlar. Çene Dolgusunun Avantajları Çenedeki form bozukluklarının düzeltilmesi ve çenenin estetik açıdan daha iyi gözükmesi amaçlanarak uygulanan çene dolgusunun başlıca avantajları:
  • Çenenin yeniden şekillendirilebilmesi: Çene formundan memnun olmayan ve daha belirgin bir çene hattına sahip olmak isteyenler için çene dolgusu ameliyatsız tek tedavi seçeneğidir.
  • Ameliyatsız çene estetiği: Çene dolgusu ameliyatsız ve kolay bir işlemdir. Ameliyatlı çene estetiğiyle karşılaştırırsak çok daha ekonomiktir ve günlük yaşantıya herhangi bir ara vermek zorunda bırakmaz.
  • Erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesi: Çeneye hacim ve güç katan çene dolgusu, birçok erken yaşlanma belirtisini önler.
  • Yüz simetrisi: Çene dolgusu yüzün görünümünü dengelemeye ve simetrisini sağlamaya yardımcı olur.
  • Tamamen özelleştirilebilen tedavi: Çene ve çene hattınız, sizin istek ve tercihlerinize uyacak şekilde şekillendirilir. Doktorunuz, dolgunun hacmini, ulaşmak istediğiniz sonuca göre uyarlar.
  • Hızlı sonuçlar: Dermal dolgulardan anında sonuç alınır. Bu sayede hasta, işlemden hemen sonra istenen yeni görünüme kavuşur. Sonuçtan memnun kalmadığınız takdirde dolguyu eritmek gibi bir seçenek her zaman mevcuttur. İşlem süresinin kısalığı, minimum yan etki riski ile, kişi sosyal hayatına hemen geri dönebilir.
  Çene Dolgusu Fiyatları Çene dolgusu işlemi için fiyatlar, kullanılan dolgu türüne ve ihtiyaç duyulan dolgu hacmine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. https://www.camdolgu.com/nerede-yaptirabilirim/ linkinden size en yakın bulunan Cam Dolgu kliniğine ulaşarak, çene dolgusu hakkında fiyat bilgisi alabilirsiniz