Genel Başkanlığı’nı Mustafa Sarıgül’ün yaptığı Türkiye Değişim Partisi Aydın İl Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşandı. Efeler ilçesindeki parti binasında gerçekleştirilen 1’inci Olağan Genel Kurul, tek liste halinde yapıldı. Mevcut Başkan Selçuk Yasan, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

İLÇE BAŞKANLARINA VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ


Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Türkiye Değişim Partisi Aydın İl Başkanı Yasan, “Partiyi Aydın’da resmileştirdik. Bundan sonra kurumsallaşmaya gideceğiz. Öncelikle tüm ilçe başkanlarıma, yönetimime teşekkür ediyorum. Bu pandemi döneminde partimizi kurabilmek gerçekten bir mucize. Çok zorlu bir süreçti. Bugün il kongremizi gerçekleştirdik. Bu esnada gelecek ay Aydın da kurultay için hak kazanmış olacağız. Kurultay’a 16 Aydın delegelerimizle katılacağız.” dedi.

“31 ARALIK’A KADAR HEDEFİMİZ 10 BİN ÜYE”

Önümüzdeki günlerde atama yapılmayan ilçelere ağırlık vereceklerini kaydeden Başkan Yasan, “Bugün itibaren malum partimiz yeni kuruldu. Aydın siyasetinde artık Türkiye Değişim Partisi de var. Elimizden geldiği kadarıyla kendimizi halkımıza kazandırmaya çalışacağız. Kapımız 24 saat açık olacak. Bu Genel Merkezimizden gelen bir istek. Nöbetçi şeklinde çalışıp 24 saat partimiz açık olup tüm misafirlerimizi burada ağırlayacağız.” diye konuştu. Efeler, Nazilli, Kuşadası, Didim, Bozdoğan, Yenipazar’da kongreleri tamamladıklarını hatırlatan İl Başkanı Yasan, “Önümüzdeki hafta Çine ve İncirliova’da açıklama yapacağız. Kasım ayının sonuna kadar Aydın’da 17 ilçesinin teşkilatlanmasını bitireceğiz. Hedefimiz, 31 Aralık’a Türkiye Değişim Partisi’nin 10 bin üyesi olması.” şeklinde konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM


Yasan başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: “Yılmaz Kutay, Metin Aydınalp, Volkan Demirci, Abit Zencirci, Yunus Karan, Nilgün Erdinç, Ersin Çağlayan, Cenk Bulut, Sabiha Uçan, Ergin Tekdemir, Ayşe Yüksel, Abdülkadir Pamukçı, Basri Memiş, Metin Işık, Aydın Uyanık, Ayla Kavraz, Hasan Bozkurt.”