Aydın’da MHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları sosyal medyada adeta kavgaya tutuştu. İYİ Parti Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, önceki gün MHP Kuşadası eski İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ı ziyaret etti. MHP’li eski başkan Bayraktar, ziyaret fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bayraktar’ın bu paylaşımına MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır, şu yorumu yaptı: “Altı yıl MHP ilçe başkanlığı yap, belediyenin avukatlığını yap, ülkücü şehit kardeşi ol, ondan sonra bütün bu öğrendiklerinle FETÖ’nün metresinin peşine takıl, davanı sat yok öyle abi dost güzel insan hain haindir bi dönemlikti o da kalmadı zaten.” MHP’li Çakır’ın bu yorumunun ardından İYİ Parti cephesinden cevap gecikmedi.

“TÜKENİYORSUNUZ”


Çakır’a ilk cevap veren ilk isimler İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk ve İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Öztürk seviyeli bir şekilde cevap verirken, Başkan Çelikez ise ağır bir ithamda bulundu.
Aynı zamanda avukat olan Başkan Öztürk, “Biz siyasete seviye ve kalite dedikçe hakareti siyaset sananlar var. ‘FETÖ metresi’ ifadesini de aynen iade ediyoruz. Asıl paniğin öfkenin sebebini de biliyoruz. Tükeniyorsunuz. Genel merkezimiz de adli ve hukuki olarak duruma vakıf. Elbet gereği yapılacak. Ama siyasette bu çirkin dili, hakaret ve iftirayı esas alanlar bu utançla yaşayacak.” şeklinde açıklama yaparak MHP’li Çakır’a cevap verdi.

ÇELİKEZ TEPKİ TOPLADI


MHP’li Çakır’a cevap veren bir diğer isim olan İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ise tepki toplayan bir cevap verdi. Sosyal medyadan MHP’li Çakır’a cevap veren İYİ Partili Çelikez, “Kendisi ve yandaşları AKP’nin metresi oldular” ifadelerini kullandı. Ağır ithamda bulunan İYİ Partili Çelikez’in bu ifadeleri ise tepkilere neden oldu. Çelikez’in bu açıklamaları da hem İYİ Parti hem MHP cephesinden tepki çekti. MHP ve İYİ Parti arasında söz konusu tartışmanın devam etmesi beklenirken İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci’nin şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti.