İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Demirci, kurucu başkan ve Aydın Eski Milletvekili Recep Taner, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Şakru, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak, Teşkilat İşleri Başkanı Turgay Akgüller’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir ekiple Karacasu’yu ziyaret etti. Demirci ve ekibini burada İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Ali Küpelioğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Deliktaş, İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı. Genel değerlendirmelerin yapıldığı sohbet toplantısının ardından partiye yeni katılan isimlere rozet takıldı. Ardından Esnaf Odası ve Ziraat Odası Başkanlıkları ziyaret edildi. Burada esnaf ve çiftçilerin sorunlarını dinleyen Demirci ve ekibi daha sonra ilçede esnaf ziyaretinin ardından Karacaören ve Yenice Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

“HEDEFE DOĞRU YÜRÜYORUZ”


İlçe teşkilatındaki sohbet toplantısının ardından Ses Gazetesinin sorularını yanıtlayan Başkan Demirci, “İYİ Parti İl Başkanlığı olarak genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda haftanın 4 günü ilçelerde faaliyet gösteriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarını, esnaflarımızı ve köylerimizi ziyaret ediyoruz. Ardından bunlarla ilgili genel merkezimize raporlar sunuyoruz. Bu çalışmalardan bizler de memnunuz, genel merkezimiz de memnun. Sayın Vekilimizle birlikte iki ayrı grup oluşturduk. Zaman zaman ben de onlara katılıyorum. Kurucu İl Başkanımız ve Eski Vekilimiz Recep Taner bizlerle birlikte çalışmalarda yer alıyor. İl teşkilatımız, kadın kollarımız bizlerle birlikte. Geniş kapsamlı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir hedefe doğru gidiyoruz” dedi.

“KÜPELİOĞLU ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN”


Karacasu hakkındaki düşünceleri sorulan Demirci, “Karacasu Aydın’ın biraz uzak bir ilçesi. Bunu bahane etmiyoruz elbette. Bozdoğan’a mesela 15 kere gitmişimdir. Karacasu’ya biraz az geldik. Bizim ihmalimiz. Ben kendi üzerime alayım suçu. Bundan sonra daha fazla ziyaret edeceğiz. Memleketimiz için son bölümde iyi bitirmek zorundayız. Tüm ilçelere çok sayıda gittim ben. Partimizin, Aydın insanının geleneksel siyasi yapısıyla örtüşen bir yapısı var. Gerçekten genel başkanımız Aydın’da yüzde 80’in üzerinde teveccüh görüyor. Biz il ve ilçe başkanları olarak ne kadar sahaya ve partimize yansıtabiliyoruz bunun derdindeyiz. Bu yüzden çalışıyoruz. Gecemiz gündüzümüz yok. Bu konuda mütevaziliğe gerek yok. Çok çalışıyoruz. İl ve ilçeler olarak çok iyi çalışıyoruz. Çalışkan İlçe Başkanlarımızdan biri de Sayın ve sevgili hocam Ali Küpelioğlu. Kendisini tebrik ve teşekkür ederim. Bundan sonra Karacasu’da siyasetin üzerine daha fazla eğileceğiz” şeklinde yanıt verdi.

“PARTİ İÇİNDE HİÇBİR PROBLEM YOK”


Yaşanan yangınlar sırasında pek çok partilinin gelip ziyaret ettiği Karacasu’ya gelmemesi yönündeki eleştiriler haberlere yansıyan Demirci, bu konuda kendisine yöneltilen soruya, “Yangınlar sırasında ben Çine’ye 3 defa gittim. Bozdoğan’a 2 kere gittim. Karacasu’ya olmadı. Yani denk gelmedi. Hocamla sürekli irtibat halindeydik. Bunda kasıtlı bir şey olmaz. Biz yardım olarak da partimizde hemen ilk başta hatta ilk Manavgat yangınında zaten bir ekip kurduk. Genel Merkezimiz de bizi tebrik etti. Böyle bir ekip kuran ilk il biziz. Antalya İl Başkanını, Manavgat İlçe Başkanını aradım. Sonra bunu Aydın için devam ettirdik. İl teşkilatı olarak karınca kararınca biriktirdiğimiz yardım paketleri var. Bazı şeyleri açık açık yapmıyoruz ama üzerimize düşeni yapıyoruz. Hiçbir sorunumuz yok kimseyle. İYİ Parti’nin birbiriyle sorunu olursa yazık o zaman. Memleketle ilgili derdimiz var. O yüzden hiçbir problem yok” dedi.