Kastamonu ve Sinop illeri başta olmak üzere meydana gelen sel baskınlarında büyük zarar gören vatandaşlara destek olmak amacıyla Kuyucak Kaymakamlığı ve Kuyucak Belediyesi öncülüğünde yardım kampanyası düzenlendi.
Kuyucak Kaymakamı Levent Küçük, Belediye Başkanı Metin Ertürk ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleşen tören ile Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri’nde toplanan yardım malzemeleri afet bölgelerine dualar eşliğinde gönderildi.
Kuyucak Kaymakamı Levent Küçük, “İl Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un koordinasyonunda başlattığımız kampanyamız tamamlanmış oldu. Kuyucak halkımız kendine yakışan en iyi şekilde yardımlarını bize ulaştırdı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Esnafımıza, odalarımıza ve belediyemize çok teşekkür ediyorum. Afet bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu yardımları ulaştıracağız. Afetlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “ Aydın Valiliği koordinasyonunda geçtiğimiz günlerde ülkemizin Kastamonu, Sinop gibi illerinde meydana gelen sel felaketlerinden dolayı mağdur olan, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine yardımcı olmak amacıyla İlçemiz Kaymakamlığımız ve Belediyemiz koordinasyonunda toplanan yardımlarımızı gönderiyoruz. İlçemizdeki bütün vatandaşlarımıza, esnaflarımıza yardımları için teşekkür ediyorum. İlçemiz her zaman olduğu gibi desteklerini sürdürüyor. Afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Allah, ülkemizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin inşallah.” şeklinde konuştu.