İlk ziyaretini AK Parti Söke İlçe Teşkilatı’na yapan Savaş, Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanı Sibel Menderes tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Menderes; “Partimizin 20. kuruluş yılımızı, daima hizmet daima millet anlayışı ile kutladık. Sizlerden aldığımız destekler ile bugünlere geldik. Teşkilatımıza ve ilçemize yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ederek, hoş geldiniz diyorum.’’ ifadelerini kullandı.

“ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”


“2023’e giderken, önümüzdeki dönem belirlediğimiz hedefler olan 2053 ve 2071 yılları adına 2023 yılı çok önemli. Bu hedeflerimize ulaşmak için hepimizin çok çalışması gerekiyor” diyerek sözlerine başlayan Savaş ise şunları kaydetti: “Hepimizin bildiği gibi 14 Ağustos’ta 20. yılımızı kutladık. Kuruluş yılımızın ardından 1 yıl sonra iktidara gelen tek partiyiz. Girdiğimiz her seçimi kazanan bir AK Partiyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 20 yıldır tek başına iktidardayız. Akabinde 20 yıldır ülkemize yapmış olduğumuz hizmetler de ortada. Bu hizmetlerimize bugüne kadar ve bu günden sonra da devam edeceğiz. AK Parti denilince aklımıza hizmet ve yatırım geliyor. Belirlediğimiz, 2053 ve 2071 yıllarının hedeflerine ulaşabilmek adına bizlerin daha çok çalışmamız gerekiyor. 2023 yılına az bir zaman kala bizlerin teyakkuzda ve daha dikkatli olmamızı gerektiriyor. Karşı taraf boş durmuyor, şer güçleri boş durmuyor sürekli olarak geçmişte yaptıkları gibi sürekli operasyon çekiyorlar. Yaşamış olduğumuz bu 20 yılımız kolay geçmedi. Cumhuriyet mitingleri, parti kapatma davalarını, gezi olaylarını, 17-25 Aralık olayları, ekonomik saldırılar, terör olayları, hain FETÖ darbe girişimleri bizler bunları unutmadık bilhassa yaşadık. Bizler bu olayları unutmadık fakat Cumhurbaşkanımız tarafından bu olayları daima püskürttük. Cumhurbaşkanımız bu olaylar karşısında dimdik durdu ve vatandaşlarımız da cumhurbaşkanımızın arkasında durdular. AK Parti milletimizin partisi, milletimizden aldığımız destekler ile bu günlere geldik. 24 Haziran 2018’de yapılan seçimlerde Aydın ve Türkiye’de elde edilen başarılarımızı tekrar yenileyeceğiz.”
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve beraberindeki partililer, Yenicami Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yörük’ü muhtarlık binasında ziyaret etti. Mahallenin sorunlarını dinleyen Savaş, Yörük’e sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağını aktardı.