AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, Didim’de ziyaretlerde bulundu. İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden Savaş ve Göğde’yi İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile ilçe yöneticileri ağırladı.
İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından AK Partili Savaş ve beraberindeki heyet, ilçede hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Ardından ilçedeki bir kafede düzenlenen toplantıda İlçe yöneticileri ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. İlk olarak konuşan İlçe Başkanı Maşallah Subaşı Didim’de alanda olduklarını ve gönül seferberliği çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.

TEŞEKKÜR ETTİ


AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde ise, “Hafta başından itibaren ilçe ziyaretlerimizi vekilimiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Pandemi sonrası çalışmalarımızı daha da sıklaştırdık. Pandemi bizi biraz engellemiş olsa da şimdi vekillerimiz ile birlikte sahada olmak vatandaşlarımızla cemal cemale olmak heyecan verici oluyor. Kesinlikle sahadan ayrılmadan vatandaşın yanında olup talepleri dinlemeli, gereken çözümler için çalışmalıyız. 19 yıldır yaptıklarımız ile elimiz çok güçlü. Bunları anlatmak bizlere düşüyor. Bu konuda özverili bir şekilde çalışan kadın kollarımıza ve ilçe teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“ÇALIŞMALARA HIZ VERDİK”


AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş; “Başkanlarımın da söylediği gibi pandemi sonrası aşılama oranının da yükselmesi ile girdiğimiz normalleşme süreci ile birlikte saha çalışmalarımıza hız verdik. İlçelerimizi ziyaret ederek ilçe teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. 2023’e giden bu yolda 20 yıllık kesintisiz hükümetimizin icraatlarını anlatmamız gerekiyor. Aydın’da, Didim’de ve Türkiye’de yaptıklarımızı sürekli anlatmamız gerekir. Girdiği her seçimi kazanan bir AK Parti ve mensuplarında bu güç, bu azim var. Türk siyaset tarihinde girdiği her seçimi kazanan böyle bir örnek yok.” diye konuştu.

“ AYDIN VE DİDİM’DEKİ YATIRIMLARA DEĞİNDİ”


Savaş, Aydın ve Didim’deki yatırımlara değinerek, şunları kaydetti: “2023 öncesi 1400 yataklı Aydın Şehir Hastanemiz tamamlanmış olacak. 8 milyarlık yatırım olan Aydın-Denizli Otoyolu bitmiş olacak. Didim’de de aynı şekilde yatırımlarımız devam ediyor. Son dönemde Didim’de, ‘Hastane inşaatı iptal mi oldu? Yapılmayacak mı? Olacak mı, olmayacak mı?’ algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Hastane ihalemiz bazı problemler yaşandıysa da gerçekleştirildi. Yatırım hizmetleri genel müdürümüz ile yaptığım görüşmede “Önümüzdeki ay inşaat başlayacak” dedi. Hastane konusunda hiçbir problem yok. 2022 aralık ayında da Didim Devlet Hastanesi Ek Binası inşaatı tamamlanmış olacaktır. Gençlik Spor Bakanlığımızın yatırımları için de bütçe hazır. Sayın Bakanımız, vekillerimiz ve ilçe başkanlarımız ile birlikte protokol imzalandı. Didim’de yarı olimpik yüzme havuzu ve mahallelerde yapılacak halı sahalar için hazırlıklar tamam.”
Konuşmaların ardından partiye yeni katılan 40 üyeye rozetleri takıldı.