Didim Belediyesi personelleri Mümin ve Hasine Var’ın oğlu, aynı zamanda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanı Ahmet Var ile Haydar Mucur ve Zeliha İşliyen’in kızı Ezgi Mucur, dünyaevine girdi.
Papatya Kır Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasimine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Öznur Demirci Gündoğdu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Badeser Dumlupınar, belediye personelleri ile Var ve Mucur ailesinin yakınları ve davetlileri katıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER


Gelin ile damadın sahneye girişleri klasik dans müziğiyle bekleniyordu ancak onlar havai fişek eşliğinde hareketli bir müzikle sahneye çıktı. Genç çift oynadıkları oyunla davetlilerin beğenisini topladı.
Genç çiftin nikahını Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kıyarken, nikah merasiminde damadın yakın arkadaşları damat Ahmet Var’ın cenaze fotoğraflarını asarak “Son pişmanlık neye yarar” şarkılarıyla geceye renk kattı. Nikahın ardından çalınan müzik eşliğinde genç çift yakınlarıyla oynadı.