Sökespor tesislerinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes ve yönetimi katılım sağladı.

"GÜÇLÜ KADRO VE GÜÇLÜ YÖNETİM İLE YOLA ÇIKTIK"

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, "Hep birlikte el ele kol kola takımımızı 3. Lige çıkaracağız. Bunun için güçlü yönetim ve güçlü kadroyla birlikte yola çıktık. Tekrardan söylüyorum biz bu sene BAL Liginde misafiriz, ayrıca Sökespor yeni tesislerinin kazandırılması için büyük çabalar sarf eden İl Başkanı Ömer Özmen'e, vekilimize teşekkür ederiz. Buradaki en büyük ve en güzel tesis olacağını biliyorum. Söke Belediye Başkanımıza da buradan teşekkür ediyorum bizlere cok desteği oldu. Ziyaretleriniz içinde çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

'SÖKESPOR’UN YANINDAYIZ'

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kaydeden AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, "Başkanımıza hedeflerinde başarılar diliyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçirirler, biz her zaman Sökespor'un yanındayız. Hem fikir alışverişinde bulunmak hem de yeni yapılan kongrenin ardından başkanımıza hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. İnşallah Sökespor için hayırlısı olur" dedi.