AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, ilk olarak İlçe Teşkilat binasında partililer ve vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Yavuz’a Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Uğur Kul ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kervan, meclis üyeleri, partililer eşlik etti. AK Partililer daha sonra semt pazarı Çarşı Camii’nde cuma namazı kıldı. Ardından sanayi esnafı ziyaretleri ile vatandaşlar dinlendi.

“ AYDIN HALKIMIZ İYİ YÖNETİLMEYE LAYIK”

İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Yavuz, Buharkent’in çok önemli bir ilçe olduğunu ve yapılan çalışmaların takdir topladığını ifade etti. Yavuz, “Buharkent bizim için önemli bir ilçe. Belediye başkanlarımıza baktığımızda hepsi birer büyükşehir belediye başkan adayı potansiyelinde. Her an aday yapabiliriz onları. Buharkent’e baktığımızda devletin yatırımları dışında kendi çabaları ile yatırımlar var. Tabi burada devletin desteği çok önem arz ediyor. Bu bakış açısı ile birlikte Buharkent 12 bin 500 nüfusu ile sanayi hamleleri yapıyor. Biz bununla gurur duyuyoruz. İnşallah milletvekili sayısını 5 ya da 6’ya çıkarabiliriz. Biz bunu sahada görebiliyoruz. Cumhur İttifakı’na dahil olan 7 Belediyemizin yaptıkları ortada. Özellikle Büyükşehir’i bu yönetimden almamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Aydın halkımız iyi yönetilmeye layık bir halk” dedi.

“DÜNYA VE TÜRKİYE BELLİ BİR ZORLUKTAN GEÇİYOR”

“Yaptığımız çalışmaları vatandaşımıza iyi anlatmamız lazım” diyen AK Partili Milletvekili Metin Yavuz, ”Biz milletvekili seçimlerinden sonra tüm teşkilatlarımızla birlikte zaten sahadayız. Herhangi bir geri çekilmemiz olmadı. Salgın döneminde bile yasama günleri dışında sahaya iniyorduk. Vatandaşımızın yanında olmamız, dinlememiz gerekiyor. Dünya ve Türkiye belli bir zorluktan geçiyor. Bu kadar zorluk içinde biz bir yandan ekonomiyle, bir yandan doğal afetle savaşımızı yapıyoruz. Bunları vatandaşımıza anlatmamız lazım. İl Teşkilatımız zaten dertleri dinleyip not alıyor. Sonra onları bakanlıklara gönderiyoruz. Her konuda ciddi yatırımlar yapılıyor” ifadelerini kullandı.

“HER ZAMAN SAHADAYDIK”

Milletvekili Metin Yavuz’un her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ise, “Sayın Milletvekilimizin her zaman desteklerini görüyoruz. O açıdan da hem kendim adıma hem de hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Güzel hizmetler üretmeye çalışıyoruz. Milletvekillerimizin desteği olmasaydı biz bunları yapamazdık. Bir yere kadar götürebilirdik. Teşkilat olarak bizler hem genel seçimler hem de yerel seçimlerden sonra her zaman sahadaydık hiç boş bırakmadık, olmaya da devam edeceğiz” dedi.