TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, partisinin Germencik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde ve il yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği Milletvekili Savaş, ziyarette İlçe Başkanı Mustafa Bircan, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Hoşer, Meclis Üyesi Şeref Kara, kadın ve gençlik kolları ile toplantıda bir araya geldi.

"İŞİN TAKİPÇİSİ OLUYORUZ"

Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Milletvekili Savaş, meclisin çalışmalarına ara vermesi ile birlikte bir program yaptıklarını, bu program çerçevesinde ilçeleri dolaştıklarını söyledi. İlçelerde mahalle ziyaretleri yaptıklarını dile getiren Milletvekili Savaş, "Bir araya geldiğimiz muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan taleplerini alıyoruz. Bunları ilgili yerlere aktarıyoruz. İşin takipçisi oluyoruz" dedi.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNİ HATIRLATTI

2023 yılında yapılacak genel seçimlere giderken vatandaşlara yaptıkları ve yapacakları hizmet ve yatırımları anlattıklarını belirten Milletvekili Savaş, Aydın'da parti olarak dört milletvekili çıkardıkları 24 Haziran 2018 seçimlerini hatırlatarak, "İlimizde 24 Haziran 2018'de başarı elde ettik. O başarı hikayesini yeniden yazmak istiyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. İnanıyoruz ki il ve ilçe ana kademe, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımız ile birlikte 2023'te Aydın'da yeni bir başarı hikayesi yazacağız" ifadelerini kullandı. Basın açıklamasını tamamlamasının ardından Milletvekili Savaş, partililer ile toplantı gerçekleştirdi.