Büyükşehir Bürokratlarının, eş zamanlı 8 mahallede yaptığı toplantılara vatandaşlar ve mahalle muhtarları büyük ilgi gösterdi.
Söke’de devam eden Büyükşehir Sahada uygulaması kapsamında yakından takip ettikleri yatırımlarla ilgili mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Büyükşehir bürokratları, bugün 8 mahalleye eş zamanlı ziyaretler yaptı.

DÖRT EKİP EŞ ZAMANLI ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ


Aydın Büyükşehir Belediyesi UKOME Daire Başkanı Abdullah Memiş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ASKİ Genel Müdürlüğü Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Hakan Kirif, Fen İşleri Şefi Metin Günaydın Cumhuriyet ve Çeltikçi Mahallelerini, Emlak İstimlak Daire Başkanı Cengiz Süne, Fen İşleri Mühendisi Özkan Can Kemalpaşa ve Yenikent Mahallelerini, Mali Hizmetler Daire Başkanı Volkan Zeytin, ASKİ Söke Sorumlusu Malik Tansık, Fen İşleri Daire Başkanlığı Mühendisi Akif Dinç Fevzipaşa ve Konak Mahallelerini, Makina İkmal Daire Başkanı Sinan Yamen, Elektrik Makina ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Akmeşe, Fen İşleri'nden Hasan Dereli Yenicami ve Atatürk Mahallelerini eş zamanlı ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Mehmet Arif Ceylan, Faik Polat ve Yasemin Gürsoy'un da eşlik ettiği ziyaretlerde Büyükşehir Bürokratları Söke Merkezdeki 8 mahallenin muhtar ve vatandaşları ile buluştu. Toplantılara vatandaşlar ve mahalle muhtarlarının ilgisi büyüktü. Oldukça samimi ortamlarda geçen toplantılarda vatandaşların talepleri dinlendi.

MUHTARLAR ZİYARETLERDEN MEMNUN


Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kalabalık bürokrat ve meclis üyelerini ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen 8 mahalle muhtarı; "Çok verimli toplantılar oldu. Bütün taleplerimizi tek tek dinlediler. Ve noktasına kadar not aldılar. En kısa sürede yapılacağından eminiz. En başta Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ne kadar güzel bir fikir bu toplantılar. İyi ki Özlem Başkanımız var iyi ki bizimle. Sağ olsun var olsunlar" dedi.

"8 MAHALLEMİZDE DE İLGİ İLE KARŞILANDIK"


Aydın Büyükşehir Belediyesi 'Büyükşehir Sahada' uygulaması kapsamında Büyüşehir Bürokratlarının dört ekip halinde Söke merkezdeki 8 mahallede vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya geldiklerini söyleyen Akkentli, "Bugün kalabalık ekiple vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Söke halkı ve muhtarlarla bir araya gelmeyi bundan sonra da sürdüreceğiz. Ziyaret ettiğimiz mahallelerde vatandaşlarımıza Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı olan Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini iletiyoruz. Bugün Söke’nin merkez mahalleleri Cumhuriyet, Çeltikçi, Kemalpaşa , Yenikent, Fevzipaşa, Konak, Yenicami ve Atatürk Mahallelerine gittik. Sorunları yerinde tespit edip, vatandaşlarımızı dinledik. Bizleri çok güzel karşıladılar onlara çok teşekkür ediyoruz. Özlem Başkanımızın bize her zaman söylediği gibi işimiz vatandaşa hizmet. Hizmet için gerekirse bugün olduğu gibi vatandaşımız neredeyse oraya gideriz. Bundan sonra da bu ziyaretlerimiz devam edecek” diye konuştu.