Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da Antrenör Samet Albayrak yönetiminde yapılan antrenmanı ziyaret eden Müdür Yıldırım’ı, Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir ve kulüp yöneticileri kapıda karşıladı. Kulüp yöneticileri ile mavi beyazlı takımın antrenmanı izleyen Yıldırım, idman sonunda futbolculara baklava ikram ederek yeni sezon öncesi başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Yıldırım, “Yıldızspor gönlümüzün takımı. İlimizi temsil ediyor. Çok değerli bir başkanı var. Başkan Kaya Özcan her platformda ve ortamda bizleri ziyarete geliyor. Biz de iade-i ziyarette bulunmak gereğini duyduk. Yıldızspor’un gelecekte ilimizi daha üst liglerde temsil edeceğini ümit ediyoruz. İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Kendilerine yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

“İLİMİZİ TEMSİL EDEN HER TAKIM, BİZİM TAKIMIMIZDIR”


Efeler’deki Bölgesel Amatör Lig takımları Aydın Büyükşehir Belediyespor ile Efelerspor’u da ziyaret ederek yeni sezonda başarılar dileyeceğini açıklayan Yıldırım, “Tesislerimizin kapısı onlara da daima açık. Tesisler açısından her zaman kendilerine destek vermeye hazırız. Kendi tesislerinde de onları ziyaret edeceğim. Biz kimseyi kimseden ayırt etmiyoruz. İlimizi temsil eden her takım, bizim takımımızdır” diye konuştu.

ÖZCAN, YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ETTİ


Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan ise, ziyaretten dolayı Yıldırım’a teşekkür ederek, “Müdürümüzün ziyareti bizleri kulüp olarak mutlu etti. Biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Aydın’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.